reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

reklama
Dziękuje że pytasz ❤️
Brzuch mnie boli jak na okres a to dopiero 3 doba po podaniu zarodka. Nawet miałam kilka kropel krwi wczoraj na papierze. 😔
A dzisiaj dzwonili z kliniki że wszystkie pozostałe cztery zarodki co obserwowali do 5 doby przestały się rozwijać i nie ma co mrozić. 😭

A jak dziewczyny myślicie kiedy warto wykonać AMH ? W jakim wieku?
To zależy :) ja zrobiłam pierwszy raz w wieku 29 lat na początku starań. W sumie szkoda że nie byłam świadoma że coś takiego jest - bo ciekawa jestem jaki bym miała wynik mając np te 25 lat.

P.S - diagnostyka prowadzi teraz akcje dla 18-25 latek i oferują darmowe badanie AMH :) trzeba się tylko zgłosić na mejla :)

Zapraszam na comiesięczny festiwal cieni 🫣
Ja bym poszła na betę 😁

Sama żałuję że nie poszłam jak wyszedł mi mój cień bo wydaje mi się że coś mogło być wtedy na rzeczy... a tak się już nie dowiem... za to brzuch już pobolewa trochę okresowo. Wg premom jestem 12 dpo, myślę że inozytol bardzo skrócił mi cykl 🙈 bo normalnie okres powinnam dostać za 6 dni.

To zależy :) ja zrobiłam pierwszy raz w wieku 29 lat na początku starań. W sumie szkoda że nie byłam świadoma że coś takiego jest - bo ciekawa jestem jaki bym miała wynik mając np te 25 lat.

P.S - diagnostyka prowadzi teraz akcje dla 18-25 latek i oferują darmowe badanie AMH :) trzeba się tylko zgłosić na mejla :)
I jaki Ci wynik wyszedł? Ja właśnie mam 29 lat ( w październiku 30-tka) i może dla spokoju ducha pójdę zrobić to badanie, żebym wiedziała na czym stoję

reklama
Do góry