Marzenaaa12
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby miałam, ale tam samo AMH 200zł i chciałam przyoszczędzićNie miałaś możliwości zrobienia w laboratorium z kliniki ? Oni maja własne zaplecza i wyniki są bardzo szybko
Czyżby to były idealne warunki do implantacji? Oczywiście pół żartem, pół serio mam nadzieję, że niedługo przejdzie.Boziuuu a mnie jakieś przeziębienie chyba dopadło gardlo mnie boli, temperatura mi skacze ,czuje sie mega slabo a dzisiaj 3/4dpo
Dziękuje że pytasz@AnitaaP. Jak sie czujesz?
To zależy ja zrobiłam pierwszy raz w wieku 29 lat na początku starań. W sumie szkoda że nie byłam świadoma że coś takiego jest - bo ciekawa jestem jaki bym miała wynik mając np te 25 lat.A jak dziewczyny myślicie kiedy warto wykonać AMH ? W jakim wieku?
Ja bym poszła na betęZapraszam na comiesięczny festiwal cieni
I jaki Ci wynik wyszedł? Ja właśnie mam 29 lat ( w październiku 30-tka) i może dla spokoju ducha pójdę zrobić to badanie, żebym wiedziała na czym stojęTo zależy ja zrobiłam pierwszy raz w wieku 29 lat na początku starań. W sumie szkoda że nie byłam świadoma że coś takiego jest - bo ciekawa jestem jaki bym miała wynik mając np te 25 lat.
P.S - diagnostyka prowadzi teraz akcje dla 18-25 latek i oferują darmowe badanie AMH trzeba się tylko zgłosić na mejla
29 lat - 2,18 (synevo, labo nie przy punkcie)I jaki Ci wynik wyszedł? Ja właśnie mam 29 lat ( w październiku 30-tka) i może dla spokoju ducha pójdę zrobić to badanie, żebym wiedziała na czym stoję