reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Z tym nakręcaniem to serio! Ostatnio jak miałam Biochem nakręciłam się, że to pozamaciczna. Niektóre z Wad mogą potwierdzić. Zachowywałam się jak psycholka. Teraz chcę podchodzić do tematu spokojnie. Nie zamówiłam jeszcze testów ciążowych. Chce to zrobić idealnie tak, aby przyszły 10 dpo. Chce podejść do tego spokojniej niż zawsze. I tak mam dużo stresu przez pracę.

reklama
Trzymam kciuki mocno ✊️ile się czeka na wyniki?
2 dni robocze, tak mi powiedzieli przed chwilą.
Ale troszkę się wkurzyłam, bo specjalnie wybierałam punkt przy labie, żeby próbka od razu poszła do badania (ma to znaczenie przy AMH), jeszcze dzwoniłam się upewnić, że tak jest, a teraz mi babeczka mówi, że w tym labie (przy klinice/szpitalu) tego nie badają i jedzie do innego 😒 No i teraz cholera wie, czy to nie będzie sobie czekało przez weekend i czy nie zafałszuje wyniku przez to. I czy za jakiś czas i tak znowu nie będę musiała powtarzać 😩

Ale troszkę się wkurzyłam, bo specjalnie wybierałam punkt przy labie, żeby próbka od razu poszła do badania (ma to znaczenie przy AMH), jeszcze dzwoniłam się upewnić, że tak jest, a teraz mi babeczka mówi, że w tym labie (przy klinice/szpitalu) tego nie badają i jedzie do innego 😒 No i teraz cholera wie, czy to nie będzie sobie czekało przez weekend i czy nie zafałszuje wyniku przez to. I czy za jakiś czas i tak znowu nie będę musiała powtarzać 😩
A tak z ciekawości, fałszuje w górę czy w dół?

Serio? Co za ludzie...

reklama
250zł ze zniżką 40% (kod SEXED40), ale już miałam okazję zweryfikować z @K448, że w Lublinie ten pakiet kosztuje 142zł - i gdzie tu sprawiedliwość? 😤 Nawet bez zniżki taniej niż w Warszawie z tym kodem 😒

W pakiecie jest jeszcze SHBG, progesteron, estradiol, LH i FSH (łącznie 6).
Nie miałaś możliwości zrobienia w laboratorium z kliniki ? Oni maja własne zaplecza i wyniki są bardzo szybko

Do góry