ugo
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sami od siebie powtarzali ci wynik amh czy sama zadecydowałaś się u nich zrobić?
[/QUOTESama powtórzyłam przed wizytą bo u nich na miejscu od ręki wynik a nie po kilku dniach..Sami od siebie powtarzali ci wynik amh czy sama zadecydowałaś się u nich zrobić?
ja mówię lekarzom ze to już za długo trwa i zależy mi na czasieEh dziewczyny, jak zawsze pod górę. W tym tygodniu mam 2 wizyty u ginekologów: jedna u ordynatorki ginekologi, druga u mojej aktualnej ginekolog. U ordynatorki szpitala chce sprawdzic co powie na to obecne leczenie i propozycje inseminacji mojej gin, idę też z nadzieją że może coś jeszcze wymyśli z badań. Dzisiaj obczajałam terminy na maj do aktualnej mojej ginekolog z myślą że zarezerwuje coś pod tą inseminację, bo gdybym jutro wyszła z niczym od ordynatorki to poczatkiem maja jak mi wypadają dni płodne mogłabym z tym działać. I co okazuje się że moja gin początkiem maja jest na 2 tyg urlopie, później w czerwcu znowy my wyjezdzamy więc wychodzi na to, że 2 miesiące będą zmarnowane. I to mi się bardzo nie podoba. Czas ucieka strasznie szybko i szkoda mi kolejnych miesięcy spędzonych na niczym.
@wrobelmm i @aurii_orelii ?Dziewczyny potrzebuje porady .
Jest tu ktoś kto chodzi do dr Wyroby w Krakovi .
Jestem zapisana na połowę maja dopiero na pierwszą wizytę konsulatcyjną i się zastanawiam co by tu dorobić badań żeby nie tracić czasu.
Może któraś z was jest jego pacjentką i pamięta co lekarz jej zlecił do badań
@Nasturtium ?Dziewczyny potrzebuje porady .
Jestem zapisana na połowę maja dopiero na pierwszą wizytę konsulatcyjną i się zastanawiam co by tu dorobić badań żeby nie tracić czasu.
Na pierwszą wizytę na pewno aktualne badanie nasienia, amh i podstawowe badania typu TSH, antyTPO idt. Ja już na pierwszej wizycie mówiłam, że chce inseminację więc od razu zrobili resztę potrzebnych badań. Jeśli masz aktualną cytologię czy inne wymazy- bakteriologiczne, chlamydia, mycoplazma, ureaplazma to też weź, jeśli nie, zrobią na miejscu. Na miejscu wiadomo nieco drożej, ale przynajmniej w moim przypadku zrobili od razu, następna wizyta tylko monitoring i iui i to wystarczyłoby żeby się udało powodzeniaDziewczyny potrzebuje porady .
DziękujęNa pierwszą wizytę na pewno aktualne badanie nasienia, amh i podstawowe badania typu TSH, antyTPO idt. Ja już na pierwszej wizycie mówiłam, że chce inseminację więc od razu zrobili resztę potrzebnych badań. Jeśli masz aktualną cytologię czy inne wymazy- bakteriologiczne, chlamydia, mycoplazma, ureaplazma to też weź, jeśli nie, zrobią na miejscu. Na miejscu wiadomo nieco drożej, ale przynajmniej w moim przypadku zrobili od razu, następna wizyta tylko monitoring i iui i to wystarczyłoby żeby się udało powodzenia