reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

To są takie? 😮 i w sumie jak to działa? Bo za każdym razem jak pytam palaczy czemu w ogóle palą, to najczęściej mówią że nikotyna działa na nich odprężająco. To jak działa taki elektryk bez nikotyny? 😅
kiedyś paliłam przez dwa lata i po zakończeniu kp brakowało mi tego wyjścia z połową grupy na papierosa, albo poprostu „coś zrobić z ręką” znalazłam papierosy bez nikotyny, to sam liquid który w rzeczywistości nie jest nawet dymem. Wciągam owocową parę:) to jest tak dobre że szok 😂😂 słodkie :) nazywa się wapowanie. Jak zobaczyłam jak często znikają z Orlenu te jednorazówki to wiem ze dużo ludzi wapuje :)

reklama
Jest mi tak smutno. Miałam pozytywne przeczucia co do tego cyklu. Cycki nawalają mnie jak głupie, dziwne wrażenie, że może się udało. Gowno. 10 dpo biel razi po oczach.
Cycki pierwszy raz mi doskwierają podczas brania proga. Serio już myślałam, że to moj czas, mój ratunek.
No cóż, chyba czas odstawić proga.

Jest mi tak smutno. Miałam pozytywne przeczucia co do tego cyklu. Cycki nawalają mnie jak głupie, dziwne wrażenie, że może się udało. Gowno. 10 dpo biel razi po oczach.
Cycki pierwszy raz mi doskwierają podczas brania proga. Serio już myślałam, że to moj czas, mój ratunek.
Bardzo mi przykro 😔

Monkey No GIF by PG Tips

reklama
Dziewczyny jak liczycie dni po Ovi? Jeśli zastrzyk był rano, to ten dzień liczycie jako pierwszy? Jak długo u Was się utrzymuje?
Ja robiłam wieczorem zastrzyki więc liczyłam ten dzień jako dzień zero. I następny dzień to dzień 1. Ja brałam akurat w obydwu przypadkach we wtorek ovi, a ostatni cień cienia był widoczny do kolejnego czwartku - czyli jakieś 8 dni.

Do góry