reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

reklama
I z każdym kolejnym testem widać było jaśniejszą kreskę?
U mnie tak (akurat tutaj na zdjęciu ułożyłam w odwrotnej kolejności bo u góry masz jakby najpóźniejszy. Oraz brakuje testu z pierwszego dnia po zastrzyku).

Załączniki

• IMG_6910.jpeg
    IMG_6910.jpeg
    110,9 KB · Wyświetleń: 87
Jest mi tak smutno. Miałam pozytywne przeczucia co do tego cyklu. Cycki nawalają mnie jak głupie, dziwne wrażenie, że może się udało. Gowno. 10 dpo biel razi po oczach.
Cycki pierwszy raz mi doskwierają podczas brania proga. Serio już myślałam, że to moj czas, mój ratunek.
No cóż, chyba czas odstawić proga.
Chyba jeszcze trudniejszy jest upadek z wysokiego konia 😥 jak nadzieję z jakiegoś powodu są rozdmuchane. Głowa już sama zaczyna wybiegać do przodu i planować.
Trzymaj się, kto jak kto, ale my to rozumiemy doskonale. Przytulam!

Jest mi tak smutno. Miałam pozytywne przeczucia co do tego cyklu. Cycki nawalają mnie jak głupie, dziwne wrażenie, że może się udało. Gowno. 10 dpo biel razi po oczach.
Cycki pierwszy raz mi doskwierają podczas brania proga. Serio już myślałam, że to moj czas, mój ratunek.
No cóż, chyba czas odstawić proga.
Zaczekaj jeszcze 1-2 dni, bo tu się jeszcze może coś wydarzyć

Na pierwszej wizycie konsultacyjnej w klinice niepłodności przeprowadzane jest badanie ?
Bo teraz tak patrzę II akuratnie wtedy wypada mi okres
I nie wiem co robić czy przekładać tą wizytę czy jak ?
Wszystko pod górkę 🙉

reklama
Zaczekaj jeszcze 1-2 dni, bo tu się jeszcze może coś wydarzyć
Wezmę jeszcze dziś ten progesteron.
Kurde serio mam takie przeczucie, że to trafiony cykl, ale testy mówią same za siebie.
Myślę, że to przez proga plus głowa robi swoje.

Chociaż mam te objawy co zwykle. Piersi, śluzu w ciul, ból brzucha.
No coś gloooowa była nastawiona na pozytywny scenariusz chyba za mocno.

Do góry