reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

reklama
Wiecie co? Wstałam rano i mam myśl, żebyśmy rozważyli podejście do invitro.
To już któryś cykl na Accofilu…nie chce się tak miesiąc w miesiąc ładować😩
Psychika mi już wysiada.
rozumiem Cię, każda nowinka w staraniu nowy lek nowe coś sprawia że nabieramy nowej i większej nadziei… a później przychodzi większe rozczarowanie… najgorsze jest to że to też tyle trwa…. Miesiąc za miesiącem i mija rok….
Porozmawiajcie i zastanówcie się, ja uważam że trzeba korzystać z możliwości jaki daje nam dzisiaj postęp technologiczny… :)

Ja z dzisiejszym okresem też pomyślałam o invitro, ale udokumentowane mam dopiero od listopada…

Dziewczyny mam betę, ale w nocy zaczął mnie boleć mocno brzuch jak na okres i zaczęło mi się plamienie jak przed miesiączką i nie wiem co z tego będzie. Dzwoniłam już do kliniki żeby się że mną jakiś lekarz skontaktował. A w poniedziałek pójdę na powtórkę bety.
Super beta 🍀🤞. A plamienia sie zdarzaja. Ja tez w ostatniej ciazy plamilam i wszystko sie skonczylo dobrze. Trzymam kciuki za poniedzialkowa bete. Super reakcja lekarzy 👌
Ja tez w poniedziałek ide na powtorke. Narazie czekam ma wynik.. i sie strasznie boje

Super beta 🍀🤞. A plamienia sie zdarzaja. Ja tez w ostatniej ciazy plamilam i wszystko sie skonczylo dobrze. Trzymam kciuki za poniedzialkowa bete. Super reakcja lekarzy 👌
Ja tez w poniedziałek ide na powtorke. Narazie czekam ma wynik.. i sie strasznie boje
To czekanie na betę jest przerażające. Trzymam kciuki 🤞

reklama
Chujj, Właśnie zamówiłam tabsy za ponad 300 pln dla siebie i niemałża 🙈

A okres mam taki jak z przed ciąży…. Bolący razem z bólem krzyżowym 🙈🙈🙈 jakby dopiero ruszyło cokolwiek.

Do góry