reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

reklama
Dziewczyny mam betę, ale w nocy zaczął mnie boleć mocno brzuch jak na okres i zaczęło mi się plamienie jak przed miesiączką i nie wiem co z tego będzie. Dzwoniłam już do kliniki żeby się że mną jakiś lekarz skontaktował. A w poniedziałek pójdę na powtórkę bety.
beta wydaje mi się idealna jak na …. Wczoraj czyli 13 dpo, trzymam kciuki mocno za okruszka ✊✊✊✊

No to betka kosmos! Będzie dobrze, odpoczywaj i koniecznie daj znać czy udało się z konsultacja z lekarzem i co powiedzial 🤞🤞🤞
Na szczęście szybko oddzwonił lekarz z kliniki.
Mam zwiększony duphaston do 4 tabletek, dalej mam brać cyclogest chyba że zacznę mocniej krwawić to też zwiększyć. Dodatkowo 2 razy magnez i nospe. W poniedziałek mam powtórzyć betę i na tym etapie nic więcej zrobić nie mogę. Wizytę mam w piątek umówioną.

dzisiaj 10dpo. Wleciał teścik z rana, raczej kreska testowa (padło tym razem na doza :) ). W poniedziałek wybiorę sie na betę. Boli mnie od dwóch dni podbrzusze, jak na okres, ciepło duszno 🤷‍♀️ przynajmniej już w pon na wieczór odstawię Dupka (mam wrażenie ze po nim jem za dwóch 😅 ) pokładałam duże nadzieje w tym cyklu (były dwa pecherzyki 🥹). No trudno, nic nie poradzę . Na maj zmieniamy plan działania

Mam zwiększony duphaston do 4 tabletek, dalej mam brać cyclogest chyba że zacznę mocniej krwawić to też zwiększyć. Dodatkowo 2 razy magnez i nospe. W poniedziałek mam powtórzyć betę i na tym etapie nic więcej zrobić nie mogę. Wizytę mam w piątek umówioną.
Robisz wszystko co w Twojej mocy aby było dobrze. Odpoczywaj jak najwięcej możesz, oderwij myśli dobra książka, filmem, puzzlami. Będzie dobrze, mocno w to wierzę ❤️
Powtarzasz betę w poniedziałek?

@KaMaLi wpisz mi proszę 🩸🍷 chyba seksy mi okres przyspieszyły.

Dobrze że jest szybka reakcja:) odpoczywaj i będzie wszystko dobrze:)

Dziewczyny mam betę, ale w nocy zaczął mnie boleć mocno brzuch jak na okres i zaczęło mi się plamienie jak przed miesiączką i nie wiem co z tego będzie. Dzwoniłam już do kliniki żeby się że mną jakiś lekarz skontaktował. A w poniedziałek pójdę na powtórkę bety.
Piękna beta! Wierzę że kropek się będzie mocno trzymał <3

Wstawiam z zakresem labolatoryjnym.
Badanie robiłam w 2 dc

Załączniki

• 20240420_100709.jpg
    20240420_100709.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry