reklama
Kasienkaol
Fanka BB :)
rozumiem Cię, każda nowinka w staraniu nowy lek nowe coś sprawia że nabieramy nowej i większej nadziei… a później przychodzi większe rozczarowanie… najgorsze jest to że to też tyle trwa…. Miesiąc za miesiącem i mija rok….Wiecie co? Wstałam rano i mam myśl, żebyśmy rozważyli podejście do invitro.
To już któryś cykl na Accofilu…nie chce się tak miesiąc w miesiąc ładować
Psychika mi już wysiada.
Porozmawiajcie i zastanówcie się, ja uważam że trzeba korzystać z możliwości jaki daje nam dzisiaj postęp technologiczny…
Ja z dzisiejszym okresem też pomyślałam o invitro, ale udokumentowane mam dopiero od listopada…
Marzenaaa12
Super beta . A plamienia sie zdarzaja. Ja tez w ostatniej ciazy plamilam i wszystko sie skonczylo dobrze. Trzymam kciuki za poniedzialkowa bete. Super reakcja lekarzyDziewczyny mam betę, ale w nocy zaczął mnie boleć mocno brzuch jak na okres i zaczęło mi się plamienie jak przed miesiączką i nie wiem co z tego będzie. Dzwoniłam już do kliniki żeby się że mną jakiś lekarz skontaktował. A w poniedziałek pójdę na powtórkę bety.
Ja tez w poniedziałek ide na powtorke. Narazie czekam ma wynik.. i sie strasznie boje
AnitaaP.
To czekanie na betę jest przerażające. Trzymam kciukiSuper beta . A plamienia sie zdarzaja. Ja tez w ostatniej ciazy plamilam i wszystko sie skonczylo dobrze. Trzymam kciuki za poniedzialkowa bete. Super reakcja lekarzy
Ja tez w poniedziałek ide na powtorke. Narazie czekam ma wynik.. i sie strasznie boje
Kasienkaol
Macie jakieś opinie nt fertilmen plus i fertilwoman plus, skład wprawia w osłupienie tak jak i cena ale wygląda obiecująco
Palinka13
Moderator
my bierzemy fertistim i mam wszystko jak w zegarku i okres niestety sie nie spozniaMacie jakieś opinie nt fertilmen plus i fertilwoman plus, skład wprawia w osłupienie tak jak i cena ale wygląda obiecująco
Kasienkaol
fertistim piłam i nic mi nie zmieniło, pytam o fertilwoman plus tabletkimy bierzemy fertistim i mam wszystko jak w zegarku i okres niestety sie nie spoznia
reklama
Kasienkaol
Chujj, Właśnie zamówiłam tabsy za ponad 300 pln dla siebie i niemałża
A okres mam taki jak z przed ciąży…. Bolący razem z bólem krzyżowym jakby dopiero ruszyło cokolwiek.
A okres mam taki jak z przed ciąży…. Bolący razem z bólem krzyżowym jakby dopiero ruszyło cokolwiek.