Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś tam rzeczywiście widać, ale na zdjęciu wydaje się być szara. Na żywo też?U mnie dziś dzień spodziewanej miesiączki.
Narazie jeszcze nie mam ale chyba czuje ze się zbliża.
Natomiast rano zrobiłam test i chyba wydaje mi się być kreska fabryczna (czy jak to się mówi)
Wstawiam do oceny
Ooo dzięki za info! Wyślę męża na badaniaWłaśnie byłam się pokłuć w Diagnostyce na to AMH, przy okazji podrzucam Wam ulotkę
Szczerze sama nie wiem bo to taki cień cienia .Coś tam rzeczywiście widać, ale na zdjęciu wydaje się być szara. Na żywo też?
Cos przebija jutro powtorka testuU mnie dziś dzień spodziewanej miesiączki.
Natomiast rano zrobiłam test i chyba wydaje mi się być kreska fabryczna (czy jak to się mówi)
Wstawiam do oceny
Widać kreseczkęWitam sie w czwartek
Skusilam sie na test i ja 10dpo
Mam duszka na zywo i prze okienko w tescie widać
Na bete niestety dopiero w sobote moge isc.
Prosze ocenic
Coś przebija.. dla pewności czy to fabryczna czy prawilna kreska zrobiłabym test chociażby jutro i trzymam kciukiU mnie dziś dzień spodziewanej miesiączki.
Wstawiam do oceny
Ja na tych testach zawsze mam testową niestety. Dlatego owulaki easy@home polecam, ale ciążowe niekoniecznieU mnie dziś dzień spodziewanej miesiączki.
Wstawiam do oceny
A u mnie nawet żadnego cienia na Pinkach aż mam ochotę pójść po Facelle, żeby chociaż fabryczną zobaczyć Porąbane, wiemWszystkie cienie niechaj zamienia sie w pozytywna betke