reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Ej no, ja nie chcę sama sikać! Sikaj ze mnoooo!
siknę! Ale dam szanse jeszcze późniejszym terminom.

Ogólnie, zapewne będę sikać już wcześniej. Generalnie jeśli w sobotę nic nie wyjdzie, to ja już się nie łudzę.
Przeszłam 5 ciąż i trochę znam swój organizm. Generalnie mam już tak wyostrzoną intuicję, że przeczuwam, kiedy cykl mogę dać na straty, a kiedy pykło.
O tym Wam na razie nie powiem 😆

Ogólnie w każdej z ciąż 8 dpo już przeczuwałam, że był to strzał w 10. Ale to przy 4 i 5 razie. Najpierw musiałam się trochę (o zgrozo) wprawić 🙃

reklama
siknę! Ale dam szanse jeszcze późniejszym terminom.

Ogólnie, zapewne będę sikać już wcześniej. Generalnie jeśli w sobotę nic nie wyjdzie, to ja już się nie łudzę.
Przeszłam 5 ciąż i trochę znam swój organizm. Generalnie mam już tak wyostrzoną intuicję, że przeczuwam, kiedy cykl mogę dać na straty, a kiedy pykło.
O tym Wam na razie nie powiem 😆

Ogólnie w każdej z ciąż 8 dpo już przeczuwałam, że był to strzał w 10. Ale to przy 4 i 5 razie. Najpierw musiałam się trochę (o zgrozo) wprawić 🙃
Moja siostra przy drugiej szczęśliwej ciąży (po pierwszej miała trochę przygód, niestety) już po seksach powiedziała, że jest ciąża i nie przyjmowała w ogóle innej opcji do głowy :D Chciałabym mieć takie przeczucie, nie powiem.

Moja siostra przy drugiej szczęśliwej ciąży (po pierwszej miała trochę przygód, niestety) już po seksach powiedziała, że jest ciąża i nie przyjmowała w ogóle innej opcji do głowy :D Chciałabym mieć takie przeczucie, nie powiem.
Też miałam taką koleżankę 🤣🤣

Ja w trzech trafionych cyklach, po nocy z bomby miałam zapalenie pęcherza. Ale jedna tabsa i po kilku godzinach przechodziło 😅

świetnie że teoretycznie z lekkością zajęłaś głowę i czas zleciał… :) tańczysz na rurce 😂 raz kiedyś spróbowałam i kusi mnie, ale ja z tych co preferują krav mage boks pakiernia 😂😂😂😂 i tak …. Mam mieszane uczucia, a jak zajdę to z treningów nie zrezygnuje jeżeli nie będzie żadnego zagrożenia :)
Nie ma opcji żeby kontynuować rurę w ciąży. Za duże przeciążenia i ryzyko 🙂 Narazie chodzę dopiero kilka miesięcy ale mam z tego frajdę i fajnie wzmocniłam ciało 🙂

Dziewczyny mam jeszcze pytanie dotyczące przyjaciółki jeśli oczywiście mogę zasięgnąć Waszej porady. Wczoraj miała mieć okres - beta 9, dziś test o czułości 10 wyszedł negatywny, jutro betę sprawdzi przyrost po 48 h oczywiście - do brzegu. Czy jest możliwosc jeszcze wg Was na ciążę ? Czy raczej to będzie Biochem biorąc pod uwagę tak niską betę ?😑🙏🏻 wiem też że bez przyrostu to takie wróżenie z fusów ale może znacie przypadki że była na podobnym poziomie w dniu okres ale jednak historia zakończyła się szczęśliwie ?🥹 z góry dziękuję za Wasze odpowiedzi , miłego dnia❤️
Tak - to jest wróżenie z fusów. Wszystko zależy od zmiennych - jak np. to w którym jest dpo, czy miała potwierdzoną owulacje etc.

Nie da się przewidzieć jak ta sytuacja się potoczy. Może to być biochem, ale mogła też być późniejsza owulacja i dopiero dwa dni temu doszło do implantacji i beta zaczęła startować.

Witam sie w czwartek 😁
Skusilam sie na test i ja 10dpo
Mam duszka🤞🍀😱 na zywo i prze okienko w tescie widać
Na bete niestety dopiero w sobote moge isc.
Prosze ocenic 😉

Załączniki

• IMG20240418102826.jpg
    IMG20240418102826.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 180
  • IMG20240418103004.jpg
    IMG20240418103004.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 178
reklama
Do góry