amusedxxx
Fanka BB :)
oby to ciąża cię brałaA mnie chyba coś bierze Mam stan podgorączkowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oby to ciąża cię brałaA mnie chyba coś bierze Mam stan podgorączkowy
A ja mocno trzymam kciuki za Twoją betę jutro rano!Widać kreseczkę
Trzymam kciuki za betę
ja mam pecha stara. Jak się wali, to wszystkooby to ciąża cię brała
Moze coś jest na rzeczyA mnie chyba coś bierze Mam stan podgorączkowy
Ja również trzymam mocno kciuki za twoja bete robilas dzisiaj test?Widać kreseczkę
Trzymam kciuki za betę
Jak mocno miałaś te plamienia? Bo mi teraz taka mniej brązowa krew ze śluzem poszła i już fazuję w głowie...spokojnie ja w pierwszej ciazy mialam plamienia przez tydzien wiecej niz 4 kropelki a się okazalo, ze jest dzidzia
sprawdź może czy jest ciąża.Jak mocno miałaś te plamienia? Bo mi teraz taka mniej brązowa krew ze śluzem poszła i już fazuję w głowie...
A ja nie mam na myśli, że będzie przesada czy kaczy efekt przy naturalnych i aparacie mam taki efekt i go lubię. Naoglądałam się za dużo tych zdjęć po prostu. A termin do fajnej babeczki to na październik teraz i to cudem można dorwać… zobaczymy, może się przekonam, kiedyśkochana migracja pojawia się jak ktoś przesadza lub źle dobierze kwas, o,5 ml to malutko ja od…. 4 lat wstrzykuje kwas, początkowo co pół roku po 1 ml jakieś 2/3 razy, a później już co 8/9 miesięcy i teraz raz na rok ale po 0,5 dla utrwalenia, nie mam „napompowanych ust. Pierwsze 0,5 ml uzupełni ubytki i nawilży, różnica będzie ledwo widoczna śmiało polecam
który jesteś dpo?sprawdź może czy jest ciąża.
Często brak progesteronu może objawiać się plamieniami. Przynajmniej ja tak miewałam w początkach.
Dlatego warto sprawdzić
Bardziej 9 DPO, to bym jeszcze odczekała może, chociaż do rana Szkoda, że nie ma takich prawilnych domowych testów też na progesteron, to by znacząco ułatwiło życiektóry jesteś dpo?
Jeśli 10, śmiało sikaj