reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

reklama
kochana migracja pojawia się jak ktoś przesadza lub źle dobierze kwas, o,5 ml to malutko:) ja od…. 4 lat wstrzykuje kwas, początkowo co pół roku po 1 ml jakieś 2/3 razy, a później już co 8/9 miesięcy i teraz raz na rok ale po 0,5 dla utrwalenia, nie mam „napompowanych ust. Pierwsze 0,5 ml uzupełni ubytki i nawilży, różnica będzie ledwo widoczna:) śmiało;) polecam:)
A ja nie mam na myśli, że będzie przesada czy kaczy efekt 😂 przy naturalnych i aparacie mam taki efekt i go lubię. Naoglądałam się za dużo tych zdjęć po prostu. A termin do fajnej babeczki to na październik teraz i to cudem można dorwać… zobaczymy, może się przekonam, kiedyś

reklama
Do góry