Kitsune
Moderator
Chyba jestem już stara, bo nie boję się samego badania tylko jego wyniku Jutro z rana polecę zrobić. Ciekawe kiedy wynik będzieTeż dostałam!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba jestem już stara, bo nie boję się samego badania tylko jego wyniku Jutro z rana polecę zrobić. Ciekawe kiedy wynik będzieTeż dostałam!!!
Toć już wyjdzie krecha, jutro gwarantuje!!!Nie! Wyczymię! Wpadłam już nie raz w wir szukania duchów, chcę konkret krechę, jak miałam przy marketowym teście covidowym
Owu nie ma są tylko drobne pecherzyki, nic nie urosło, wczoraj gin się jeszcze upewniała bo podejrzwala ze może nie zauważono pęcherzyka i to ból z związku z owulacją. Lokalizacja powiedziałabym ze taka jak podczas „okresowych” bolączek, tylko ze ból troszkę innyRównież teoria z USG do mnie nie przemawia. Gdyby takie dolegliwości były zgłaszane po USG to nie wykonywanoby takiej ilości monitoringów u kobiet.
A przypomnij mi jak wygląda sytuacja z owulacją? I gdzie to zlokalizowane?
Standard od 1-4 dni roboczych. Ja w ALAB miałam tego samego dnia. Ale przy Twoim szczęściu to za 5 dni i po telefonie.Chyba jestem już stara, bo nie boję się samego badania tylko jego wyniku Jutro z rana polecę zrobić. Ciekawe kiedy wynik będzie
Masz pracę siedzącą? Jak wygląda aktywność fizyczna u Ciebie?Owu nie ma są tylko drobne pecherzyki, nic nie urosło, wczoraj gin się jeszcze upewniała bo podejrzwala ze może nie zauważono pęcherzyka i to ból z związku z owulacją. Lokalizacja powiedziałabym ze taka jak podczas „okresowych” bolączek, tylko ze ból troszkę inny
Tak mówię o tym usg bo bóle się zaczęły właśnie po nim ale rozumiem już ze samo w sobie nie mogło być winowajcą.
Ja w diagnostyce miałam po 2 dniach, wieczoremChyba jestem już stara, bo nie boję się samego badania tylko jego wyniku Jutro z rana polecę zrobić. Ciekawe kiedy wynik będzie
Trzymam za słowo i nadal afirmuję zwrotnie!Toć już wyjdzie krecha, jutro gwarantuje!!!
Przy moim szczęściu to się okaże, że jutro pół warszawy pojedzie skorzystać z tych bonów i będę tydzień czekaćStandard od 1-4 dni roboczych. Ja w ALAB miałam tego samego dnia. Ale przy Twoim szczęściu to za 5 dni i po telefonie.
Siedząca zdecydowanie spacery regularne z pieskiem 2x dziennieMasz pracę siedzącą? Jak wygląda aktywność fizyczna u Ciebie?
Jutro ile będziesz dpo?Trzymam za słowo i nadal afirmuję zwrotnie!