reklama
K448
Fanka BB :)
Dzięki ze rozwialyscie moje wątpliwości do usg. Miałam pierwszy raz taki monitoring, wiec jakoś tak podchodziłam z obawa Podczas właśnie trzeciego była bolesność. Gin powiedziała ze może się mocno spięłam i dlatego. Z jednej strony chciałabym odpuścić, wziąć tabletki i „samo minie” ale z drugiej boje się coś zaniedbać.
Ostatnio jak stwierzilam ze kij, samo minie, to o 2 w nocy już mi cięli wyrostek
Moze to fakrycznie obolalosc plus stres i właśnie taka kolka
Ostatnio jak stwierzilam ze kij, samo minie, to o 2 w nocy już mi cięli wyrostek
annn1
Ten ból masz jakoś konkretnie zlokalizowany ? Bo jeszcze tak poza kółka jelitową przychodzi mi do głowy jakiś problem z pęcherzem.Dzięki ze rozwialyscie moje wątpliwości do usg. Miałam pierwszy raz taki monitoring, wiec jakoś tak podchodziłam z obawa Podczas właśnie trzeciego była bolesność. Gin powiedziała ze może się mocno spięłam i dlatego. Z jednej strony chciałabym odpuścić, wziąć tabletki i „samo minie” ale z drugiej boje się coś zaniedbać.
Doktur_M
Moderator
Wydaje mi się, że mocno przeżywasz diagnozę PCOS. Może boli Cię tak podświadomie, że wiesz teraz, że coś tam jest "nie tak"? Nie neguję tego, że może Cię boleć autentycznie i z konkretnego powodu, ale chyba też wszystkie wiemy, że głowa potrafi wywoływać nawet symptomy ciąży przy braku owulki (a przynajmniej ja tak miałam).Dzięki ze rozwialyscie moje wątpliwości do usg. Miałam pierwszy raz taki monitoring, wiec jakoś tak podchodziłam z obawa Podczas właśnie trzeciego była bolesność. Gin powiedziała ze może się mocno spięłam i dlatego. Z jednej strony chciałabym odpuścić, wziąć tabletki i „samo minie” ale z drugiej boje się coś zaniedbać.
K448
Podejrzewałam pęcherz, ale nie wiem czy możliwe bez żadnych dolegliwości przy oddawaniu moczu?
Może fakrycznie to jakieś psychosomatyczne. W końcu widział i badał mnie wczoraj lekarz. Powiedziała tez ze gdyby to było zapalenie przydatkow to by ewidetnie bolała mnie szyjka a nic takiego nie miało miejsca podczas badania.
Leki przeciwzapalne, wygrzewanie, rumianek i może trochę relaksu i oby minelo
Może fakrycznie to jakieś psychosomatyczne. W końcu widział i badał mnie wczoraj lekarz. Powiedziała tez ze gdyby to było zapalenie przydatkow to by ewidetnie bolała mnie szyjka a nic takiego nie miało miejsca podczas badania.
KaMaLi
Ty weź już zrób ten test
Miałam przed chwilą taki wielki zabarwiony glut śluzu, że powiedziałam "O-OŁ" na tyle dramatycznie, że owczarek przyleciał sprawdzić, co się stało Afirmuję z Tobą mocno.
KaMaLi
Też dostałam!!!
Mademoiselle_Nika
Moderator
Również teoria z USG do mnie nie przemawia. Gdyby takie dolegliwości były zgłaszane po USG to nie wykonywanoby takiej ilości monitoringów u kobiet.Podejrzewałam pęcherz, ale nie wiem czy możliwe bez żadnych dolegliwości przy oddawaniu moczu?
A przypomnij mi jak wygląda sytuacja z owulacją? I gdzie to zlokalizowane?
Doktur_M
Moderator
Nie! Wyczymię! Wpadłam już nie raz w wir szukania duchów, chcę konkret krechę, jak miałam przy marketowym teście covidowymTy weź już zrób ten test
reklama
Mademoiselle_Nika
Moderator
Panie obsługujące emaila w diagnostyce po wczorajszym nawale maili zgłoszeniowych i zapytań o przedział wiekowy:Ty weź już zrób ten test