reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Dziewczyny mam odpowiedź z Diagnostyki!!! 🥰🥰 @Sharley

1713349549207.png

reklama
Dzięki ze rozwialyscie moje wątpliwości do usg. Miałam pierwszy raz taki monitoring, wiec jakoś tak podchodziłam z obawa :) Podczas właśnie trzeciego była bolesność. Gin powiedziała ze może się mocno spięłam i dlatego. Z jednej strony chciałabym odpuścić, wziąć tabletki i „samo minie” ale z drugiej boje się coś zaniedbać.
Ostatnio jak stwierzilam ze kij, samo minie, to o 2 w nocy już mi cięli wyrostek 😬
Moze to fakrycznie obolalosc plus stres i właśnie taka kolka 🧐

Dzięki ze rozwialyscie moje wątpliwości do usg. Miałam pierwszy raz taki monitoring, wiec jakoś tak podchodziłam z obawa :) Podczas właśnie trzeciego była bolesność. Gin powiedziała ze może się mocno spięłam i dlatego. Z jednej strony chciałabym odpuścić, wziąć tabletki i „samo minie” ale z drugiej boje się coś zaniedbać.
Ostatnio jak stwierzilam ze kij, samo minie, to o 2 w nocy już mi cięli wyrostek 😬
Ten ból masz jakoś konkretnie zlokalizowany ? Bo jeszcze tak poza kółka jelitową przychodzi mi do głowy jakiś problem z pęcherzem.

Wydaje mi się, że mocno przeżywasz diagnozę PCOS. Może boli Cię tak podświadomie, że wiesz teraz, że coś tam jest "nie tak"? Nie neguję tego, że może Cię boleć autentycznie i z konkretnego powodu, ale chyba też wszystkie wiemy, że głowa potrafi wywoływać nawet symptomy ciąży przy braku owulki (a przynajmniej ja tak miałam:p).

Podejrzewałam pęcherz, ale nie wiem czy możliwe bez żadnych dolegliwości przy oddawaniu moczu?🧐
Może fakrycznie to jakieś psychosomatyczne. W końcu widział i badał mnie wczoraj lekarz. Powiedziała tez ze gdyby to było zapalenie przydatkow to by ewidetnie bolała mnie szyjka a nic takiego nie miało miejsca podczas badania.
Leki przeciwzapalne, wygrzewanie, rumianek i może trochę relaksu i oby minelo :)

Podejrzewałam pęcherz, ale nie wiem czy możliwe bez żadnych dolegliwości przy oddawaniu moczu?🧐
Może fakrycznie to jakieś psychosomatyczne. W końcu widział i badał mnie wczoraj lekarz. Powiedziała tez ze gdyby to było zapalenie przydatkow to by ewidetnie bolała mnie szyjka a nic takiego nie miało miejsca podczas badania.
Leki przeciwzapalne, wygrzewanie, rumianek i może trochę relaksu i oby minelo :)
Również teoria z USG do mnie nie przemawia. Gdyby takie dolegliwości były zgłaszane po USG to nie wykonywanoby takiej ilości monitoringów u kobiet.
A przypomnij mi jak wygląda sytuacja z owulacją? I gdzie to zlokalizowane?

reklama
Do góry