reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Dziewczyny mam odpowiedź z Diagnostyki!!! 🥰🥰 @Sharley

1713349549207.png

reklama
Dzięki ze rozwialyscie moje wątpliwości do usg. Miałam pierwszy raz taki monitoring, wiec jakoś tak podchodziłam z obawa :) Podczas właśnie trzeciego była bolesność. Gin powiedziała ze może się mocno spięłam i dlatego. Z jednej strony chciałabym odpuścić, wziąć tabletki i „samo minie” ale z drugiej boje się coś zaniedbać.
Ostatnio jak stwierzilam ze kij, samo minie, to o 2 w nocy już mi cięli wyrostek 😬
Moze to fakrycznie obolalosc plus stres i właśnie taka kolka 🧐

Dzięki ze rozwialyscie moje wątpliwości do usg. Miałam pierwszy raz taki monitoring, wiec jakoś tak podchodziłam z obawa :) Podczas właśnie trzeciego była bolesność. Gin powiedziała ze może się mocno spięłam i dlatego. Z jednej strony chciałabym odpuścić, wziąć tabletki i „samo minie” ale z drugiej boje się coś zaniedbać.
Ostatnio jak stwierzilam ze kij, samo minie, to o 2 w nocy już mi cięli wyrostek 😬
Ten ból masz jakoś konkretnie zlokalizowany ? Bo jeszcze tak poza kółka jelitową przychodzi mi do głowy jakiś problem z pęcherzem.

Wydaje mi się, że mocno przeżywasz diagnozę PCOS. Może boli Cię tak podświadomie, że wiesz teraz, że coś tam jest "nie tak"? Nie neguję tego, że może Cię boleć autentycznie i z konkretnego powodu, ale chyba też wszystkie wiemy, że głowa potrafi wywoływać nawet symptomy ciąży przy braku owulki (a przynajmniej ja tak miałam:p).

Podejrzewałam pęcherz, ale nie wiem czy możliwe bez żadnych dolegliwości przy oddawaniu moczu?🧐
Może fakrycznie to jakieś psychosomatyczne. W końcu widział i badał mnie wczoraj lekarz. Powiedziała tez ze gdyby to było zapalenie przydatkow to by ewidetnie bolała mnie szyjka a nic takiego nie miało miejsca podczas badania.
Leki przeciwzapalne, wygrzewanie, rumianek i może trochę relaksu i oby minelo :)

Podejrzewałam pęcherz, ale nie wiem czy możliwe bez żadnych dolegliwości przy oddawaniu moczu?🧐
Może fakrycznie to jakieś psychosomatyczne. W końcu widział i badał mnie wczoraj lekarz. Powiedziała tez ze gdyby to było zapalenie przydatkow to by ewidetnie bolała mnie szyjka a nic takiego nie miało miejsca podczas badania.
Leki przeciwzapalne, wygrzewanie, rumianek i może trochę relaksu i oby minelo :)
Również teoria z USG do mnie nie przemawia. Gdyby takie dolegliwości były zgłaszane po USG to nie wykonywanoby takiej ilości monitoringów u kobiet.
A przypomnij mi jak wygląda sytuacja z owulacją? I gdzie to zlokalizowane?

reklama
Do góry