reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

o a to nie wiedziałam, a mam to pobrane i tylko pobrane 😂😂
Jak masz problem z żyłami, to wiadomo, nie ma sensu dwa razy się kłuć. Moje żyły się aż proszą o wbijanie igieł 😂😂😂 nigdy nie miałam najmniejszego problemu:)
Reality React GIF by Married At First Sight

reklama
Byłam z tym bólem podbrzusza wczoraj u ginekolog. Powiedziała ze wszystko wyglada dobrze i nic nie widzi złego. Dała mi diclac czopki i zrobiła wymaz ☹️ wczoraj narazie wzięłam jeszcze nurofen forte ale dziś nie puszcza wiec wezme ten diclac…cholerka co to może być. Gorączki czy uplawow nie ma…mam nadzieje ze to nie przydatki 😭
Myślałam ze moja jedyna trudność na ten miesiąc to cukl bez owu i pogodzenie się z diagnoza pcos a tu takie kwiatki od losu…

Byłam z tym bólem podbrzusza wczoraj u ginekolog. Powiedziała ze wszystko wyglada dobrze i nic nie widzi złego. Dała mi diclac czopki i zrobiła wymaz ☹️ wczoraj narazie wzięłam jeszcze nurofen forte ale dziś nie puszcza wiec wezme ten diclac…cholerka co to może być. Gorączki czy uplawow nie ma…mam nadzieje ze to nie przydatki 😭
Myślałam ze moja jedyna trudność na ten miesiąc to cukl bez owu i pogodzenie się z diagnoza pcos a tu takie kwiatki od losu…
A bierzesz jakieś nowe leki? Zawsze miałam totalnie bezobjawowe cykle i okres-niespodziankę, ale jak tylko wzięłam pierwszy lek okołodzieciowy to witajcie, doznania.

A bierzesz jakieś nowe leki? Zawsze miałam totalnie bezobjawowe cykle i okres-niespodziankę, ale jak tylko wzięłam pierwszy lek okołodzieciowy to witajcie, doznania.
Nie, tylko suple w tym miesiącu nowym była miovella nac. Powiedziałam lekarzowi ale mówiła ze to nie ma związku. Ogólnie dolegliwości zaczęły się od usg bo miałam monitoring cyklu i robiłam aż 3 razy w 12,15 i 19. Myśle czy to mogło coś naruszyć bo miałam takie odczucie ze kurczę często ☹️ gin tez powiedziała ze to nie od tego, ale sama już nie wiem…nic mi wcześniej nie było 😭

Nie, tylko suple w tym miesiącu nowym była miovella nac. Powiedziałam lekarzowi ale mówiła ze to nie ma związku. Ogólnie dolegliwości zaczęły się od usg bo miałam monitoring cyklu i robiłam aż 3 razy w 12,15 i 19. Myśle czy to mogło coś naruszyć bo miałam takie odczucie ze kurczę często ☹️ gin tez powiedziała ze to nie od tego, ale sama już nie wiem…nic mi wcześniej nie było 😭
Wątpię żeby to było od USG, chyba że w trakcie robienia czułaś już że coś cię boli? Ja też mam często USG robione i nie mam później żadnych dolegliwości. Może to głupie co teraz napiszę ale może masz jakas kolkę jelitowa?

reklama
Monitoring raczej nie... Też miałam kilka cyklów z rzędu. Nie wiem, jak miovella działa, nie umiem pomóc :(

Do góry