reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

o a to nie wiedziałam, a mam to pobrane i tylko pobrane 😂😂
Jak masz problem z żyłami, to wiadomo, nie ma sensu dwa razy się kłuć. Moje żyły się aż proszą o wbijanie igieł 😂😂😂 nigdy nie miałam najmniejszego problemu:)
Reality React GIF by Married At First Sight

reklama
Byłam z tym bólem podbrzusza wczoraj u ginekolog. Powiedziała ze wszystko wyglada dobrze i nic nie widzi złego. Dała mi diclac czopki i zrobiła wymaz ☹️ wczoraj narazie wzięłam jeszcze nurofen forte ale dziś nie puszcza wiec wezme ten diclac…cholerka co to może być. Gorączki czy uplawow nie ma…mam nadzieje ze to nie przydatki 😭
Myślałam ze moja jedyna trudność na ten miesiąc to cukl bez owu i pogodzenie się z diagnoza pcos a tu takie kwiatki od losu…

Byłam z tym bólem podbrzusza wczoraj u ginekolog. Powiedziała ze wszystko wyglada dobrze i nic nie widzi złego. Dała mi diclac czopki i zrobiła wymaz ☹️ wczoraj narazie wzięłam jeszcze nurofen forte ale dziś nie puszcza wiec wezme ten diclac…cholerka co to może być. Gorączki czy uplawow nie ma…mam nadzieje ze to nie przydatki 😭
Myślałam ze moja jedyna trudność na ten miesiąc to cukl bez owu i pogodzenie się z diagnoza pcos a tu takie kwiatki od losu…
A bierzesz jakieś nowe leki? Zawsze miałam totalnie bezobjawowe cykle i okres-niespodziankę, ale jak tylko wzięłam pierwszy lek okołodzieciowy to witajcie, doznania.

A bierzesz jakieś nowe leki? Zawsze miałam totalnie bezobjawowe cykle i okres-niespodziankę, ale jak tylko wzięłam pierwszy lek okołodzieciowy to witajcie, doznania.
Nie, tylko suple w tym miesiącu nowym była miovella nac. Powiedziałam lekarzowi ale mówiła ze to nie ma związku. Ogólnie dolegliwości zaczęły się od usg bo miałam monitoring cyklu i robiłam aż 3 razy w 12,15 i 19. Myśle czy to mogło coś naruszyć bo miałam takie odczucie ze kurczę często ☹️ gin tez powiedziała ze to nie od tego, ale sama już nie wiem…nic mi wcześniej nie było 😭

Nie, tylko suple w tym miesiącu nowym była miovella nac. Powiedziałam lekarzowi ale mówiła ze to nie ma związku. Ogólnie dolegliwości zaczęły się od usg bo miałam monitoring cyklu i robiłam aż 3 razy w 12,15 i 19. Myśle czy to mogło coś naruszyć bo miałam takie odczucie ze kurczę często ☹️ gin tez powiedziała ze to nie od tego, ale sama już nie wiem…nic mi wcześniej nie było 😭
Wątpię żeby to było od USG, chyba że w trakcie robienia czułaś już że coś cię boli? Ja też mam często USG robione i nie mam później żadnych dolegliwości. Może to głupie co teraz napiszę ale może masz jakas kolkę jelitowa?

reklama
Monitoring raczej nie... Też miałam kilka cyklów z rzędu. Nie wiem, jak miovella działa, nie umiem pomóc :(

Do góry