reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

reklama
Tak, u mnie to samo. xD Całe życie cykle bez objawów i ze szczątkowym PMS, a odkąd się staram i obserwuje swoje ciało, ło panie, czego to ten mój organizm nie wymyśli. 😆 Co miesiąc coś nowego, nie da się nudzić. 😅😂
No jak pierwszy raz miałam PMS, to na łzawo i się popłakałam lekko na widok placu zabaw, który miał motywy pociągów. No bo to przecież takie urocze jest, pani kochana! A mój mąż, przyzwyczajony do skupionej żony, nie wiedział co ma robić 🤪

Jeeju dziękuje Ci serdecznie ❤️
Powiem szczerze ze obie wersje brzmią mega prawdopodobnie! Zastosuje się 🫡
Jesteście nieocenione naprawdę!
Spoko, ja w grudniu prawie jechałam na SOR z powodu takiego bólu. Udało mi się dorwać wizytę na drugi dzień do fizjouro (również za namową dziewczyn z forum). Jak mnie wzięła w obroty to szczeka opadła mi na podłogę, a z siebie wydawałam niemy krzyk. Przeszło po jednej wizycie. Od tego czasu chodziłam regularnie, zaczęłam się rolować, masowała mi głowę, pokazała, że problemy, które odczuwam są związane z innymi aspektami i zakochałam się w tych wizytach :D
Nieoczywistym skutkiem ubocznym, jeżeli zdecydujesz się na masaż wewnętrzny to polepszenie doznań seksualnych :D
Już pisałam do swojej fizjolo o wydarzeniach i jak tylko będzie zielone światło to wracam na kozetkę między innymi aby zapobiec zrostom po zabiegu. :)

dzięki!
Mój miał akurat 19-20 mm i złapaliśmy już ciałko żółte na USG.
Endometrium grube.
Urwa no, warunki idealne!
Pęcherzyk Graffa pęka w okolicy 20mm. U niektórych kobiet (jak np u mnie) pękł przy 26mm. Przyjmuje się przedział 20-25mm. Jeżeli nie pęknie to może przeistoczyć się w torbiel czynnościowa, która z reguły samoczynnie się wchłania.
Jeżeli nie dobije do odpowiedniej mm to nie ma owulacji.

Endometrium grube - masz info jakie?

Pęcherzyk Graffa pęka w okolicy 20mm. U niektórych kobiet (jak np u mnie) pękł przy 26mm. Przyjmuje się przedział 20-25mm. Jeżeli nie pęknie to może przeistoczyć się w torbiel czynnościowa, która z reguły samoczynnie się wchłania.
Jeżeli nie dobije do odpowiedniej mm to nie ma owulacji.

Endometrium grube - masz info jakie?
nie pytałam lekarza, bo zaraz bym szperała w necie 😅

@Kitsune ja też miałam tego samego dnia w Alabie, ale tutaj stawiam najwcześniej na drugi roboczy. Chociaż, kto wie? 😉
@Kitsune jest po prostu znana z tego, że jak idzie na badania to ma permanentnego pecha w oczekiwaniu na wyniki :D Raz poszła na betę to wyniki z przyrostu przyszły później niż z pierwszego. Stąd śmieszki :D

reklama
Do góry