reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Apropo tego vouchera, widzę że AMH można zbadać w każdej chwili, czyli w czasie okresu też mogę iść?
Tak, badanie AMH można wykonać w każdym dniu cyklu i nie trzeba być na czczo. Po prostu z reguły robi się z innymi hormonami dlatego przeważnie badane jest w 3-5DC, również tak pakiety w laboratoriach konstruują.

reklama
Dla mnie takie produkty powinny być zakazane, jak te testy badania poziomu witaminy D itp. Jest za dużo zmiennych, które mogą zawyżać lub zaniżać wynik. Od tego jest laboratorium, mikroskopy i wykształceni w danym kierunku ludzie. +60 zł i masz podstawowe badanie nasienia, +100 zł i masz komputerowe, rozszerzone.
To jest nabijanie kieszeni przez koncerny.
Dokładnie, nabijanie ludzi na kasę. Ale niejedna osoba w to uwierzy

@Mademoiselle_Nika no tak… z tym że w diagnostyce jest dosyć drogo… chyba wolę się dwa razy kłuć z kodami w alabie, na mnie nie zarobią 😈😈😈😅
No też jestem cebulą :D i też bym mocno analizowała co bardziej mi się opłaca. Tyle, że w moim przypadku gdzie znalezienie żyły to połowa sukcesu, wbicie się i żeby krew leciała to druga to gdyby różnica wynosiła 20-50 zł to bym machnęła ręką.

BTW korzystając z ALABu i kupując badania on-line pamiętaj o letyshop - mają współpracę i można zgarnąć cash back :)

Dokładnie, nabijanie ludzi na kasę. Ale niejedna osoba w to uwierzy
Ja sobie raz z ciekawości kupiłam test na poziom żelaza - miał krótką datę, zapłaciłam za niego kilka złotych. Wyszedł negatywny. No i co z tego wiedziałam? Tyle, że żelaza mimo suplementacji mam nadal niski poziom, nic poza tym 😂😂

No też jestem cebulą :D i też bym mocno analizowała co bardziej mi się opłaca. Tyle, że w moim przypadku gdzie znalezienie żyły to połowa sukcesu, wbicie się i żeby krew leciała to druga to gdyby różnica wynosiła 20-50 zł to bym machnęła ręką.

BTW korzystając z ALABu i kupując badania on-line pamiętaj o letyshop - mają współpracę i można zgarnąć cash back :)
Oj tak. Też bardzo polecam. Może zabrzmię teraz jak reklama, ale wypłaciłam już od nich 40 złotych zwrotu, kasę miałam na następny dzień na koncie ;) Tu badania, tam zakupy i się nazbierało...

reklama

Jaaaa czemu ja tego nie wiedziałam wcześniej mając to całe Lety 😭 ale odnotowuję w głowie zanim kupię kolejne, dzięki 🫡
Btw, właśnie lecę na pobranie z drugiego pakietu!

Do góry