reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Boże jak smutno że kolejna musi się zmagać z cp. Jedyne co mogę napisać to to że ja równo rok po cp miałam Biochem, potem jeden cykl normalny i kolejny to już były ⏸️
Ja póki nie zaczęłam czytać tych wszystkich historii na forum nie miałam pojęcia że tyle jest cp, późnych poronień, o biochemicznych ciążach nie wspomnę...to bardzo smutne...niestety i u mnie również jak się okazało pierwsze dwie kreski były biochemiczną...

reklama
Ja póki nie zaczęłam czytać tych wszystkich historii na forum nie miałam pojęcia że tyle jest cp, późnych poronień, o biochemicznych ciążach nie wspomnę...to bardzo smutne...niestety i u mnie również jak się okazało pierwsze dwie kreski były biochemiczną...
Ja kiedyś też nie wiedziałam o biochemicznej ciąży, dopiero tu na forum się o tym dowiedziałam.

Jakkolwiek to nie zabrzmi - ja się ucieszyłam że to tylko biochemiczna a nie pozamaciczna 🫣 płakałam z ulgi

Mam nadzieję, ze te moje kreski to nie będzie kolejny biochem... Jakoś mam źle przeczucia. Ale z drugiej strony afirmuje sobie pozytywnie, że to ciąża, że zarodek w macicy jest itp 😁
No i czekam na Twoje kreski ❤️
Jak się nie uda to potem mamy jeszcze maj, piękny miesiąc, ptaszki śpiewają, dzieci się płodzą 🤣

reklama
Ja też jestem 😄 Byłam na zakupach z synem w Biedronce i jak wychodziliśmy z kasy to torba z zakupami się zerwała i wszystko się rozsypało po sklepie. Wyobraźcie sobie że nikt nie pomógł 🫣 Co za znieczulica.

Do góry