reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Omg to jest nadzieja 💫🩷 jutro idę zbadać progesteron bo w piątek i sobotę nie mogę.
Dziękuję za danie jeszcze nadziei 🥰
Ja ostatnie dwa cykle byłam na duphastonie i po owulacji bolały mnie strasznie.w tym cyklu nie brałam duphastonu i na początku nie bolały mnie wgl a progesteron 5dpo był 12ng.zaczely mnie boleć dopiero w czwartek i w sobotę(12dpo)progesteron był 9ng.wiec gdzieś w okolicach 10dpo musiał być wysoko bo wtedy bolały mnie najbardziej.w sumie przestały dopiero wczoraj jak przyszedł okres

Jeśli miałabym plamienia przez niski progesteron a w tym cyklu one się nie pojawiają to oznacza że owulacja była i progesteron poszedł w górę czy nie było owulacji więc nie ma potrzeby żeby progesteron rósł?

Cześć dziewczyny
Ja w szpitalu
Tak jak pisałam kazali w piątek wrócić do domu pomimo skierowania .. i czekać aż zaczną się duże bóle lub duże krwawienie
Wczoraj z samego rana pojechałam powtórzyć betę tak jak kazał lekarz zaraz załączę zdj
Wczoraj inny gin stwierdził że dla niego jest to ciąża mimo niskiego wzrostu bety
Że endometrium jest bardzo ładnie powiększone jak w ciąży i że ten pęcherzyk też jest ok (który widział inny lekarz w czwartek i w piątek na USG )
Zlecił mi badania wczoraj toksoplazmozę glukozą morfologię i mocz i wypisał duphaston
Dziś z rana kazał przyjść z tą betą wczorajszą z rana i wynikami jw.
poszłam mówi że glukoza za duża skierowanie do diabetologa skierowanie na kolejne badania już chciał wypisywać l4 i mówi a niech się Pani jeszcze położy na koziołka
Wsadził palce jak wstałam tak poleciała krew i mówi natychmiast do szpitala
Przyjęli mnie na patologię ciąży ale byłam przed chwilą na USG i doktor mówi że on żadnego pęcherzyka nie widzi (tego który widział w tamtym tyg pierwszy lekarz )
Za to widzi jakiś pęcherzyk przy lewym jajniku ale sam nie wie co to jest ;((
I że mam się kłaść i czekać na multum badań dziś i multum badań jutro rano
Mówi że są trzy opcje ; 1. Że jest ciąża ale pęcherzyk się ukrył (skoro był widoczny na tamtym tyg) a ja mówię tak na pewno ciąża to nie zabawa w chowanego przecież się nie schowała. On na to że „mogło się schować gdzieś .” I ciul taka gadka z nimi
2. Samoistne poronienie (dlatego lekkie krwawienie)
3. Ciąża pozamaciczna której obecnie nie widzi nigdzie

No i ciul wyszłam na zewnątrz na ławeczkę poryczałam się całą bo ciul wi co jest grane
Mam już dość naprawdę psychicznie mam dość
Do tego siedze na sali z dwoma starszymi babkami (te sale tutaj kompletna bida w porównaniu do tego co jest na Ginekologii położnej -gdzie leżałam ostatnio ) płakać mi się chce w ch** bo nie wiem co się dzieje
Zaczął mnie boleć brzuch z lewej strony jak na okres jak na owulację bóg wi do tego krzyże też mówię to na dyżurce pielęgniarka a one „ok przekażemy lekarzowi „
Mój gin u którego byłam wczoraj i dziś (i już u niego zostaje bo jakoś przekonał mnie do siebie ) - mówił że dziś będzie na dyżurze więc się będziemy widzieć ale on będzie kuźwa dwa piętra wyżej (ginekologia położnictwo) a nie na patologii może do mnie zejdzie …;((
Nie wiem co mam myśleć i robić ze sobą
Miał ktoś tak ?

reklama
To badanie z wczoraj
Lekarz stwierdził że wynik <1500 tzn że jest tak duży wynik że laboratorium tak to ujęło że dużo ponad 1500
Ja prdl mam dość

Załączniki

• IMG_2460.jpeg
    IMG_2460.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 123
Do góry