reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Obym już nigdy nie miała szansy się przekonać 🤞
Również tego Tobie życzę jak i sobie i innym kobietom po CP (mam tylko jeden jajowód a warsztatu nie zamykamy :). )

Z tym ,że mi życie ratowali. Jak obudziłam się po operacji to wenflony miałam w szyi, nogach i rękach a jechałam na salę z jednym w ręku ... No i ogólnie po operacji leżałam pod aparaturą monitorującą. Ciężka sprawa .. Nigdy nie pomyślałam ,że będę korzystać z czyjejś krwi a jednak musiałam , musieli mi przetoczyć bo inaczej kaplica.

A wolałabyś chłopca i dziewczynkę ? :)
Mam już córkę i dwóch chłopców, nie mam teraz ani przeczucia co będzie ani jakiś preferencji co do płci. Oby zdrowe było i nie urodziło się między 23-25.12 😁 Nie widzę siebie w szpitalu w czasie świąt 😆 A termin wg om 25.12 , wg moich obliczeń 28.12 😅

Wiesz, że ja też od początku wiedziałam że jestem w CP?
Nie wiem czemu ale wiedziałam to. To jeszcze mój mi mówił , skąd Ty możesz wiedzieć. Wiedziałam od początku ..

U mnie późne zapłodnienie (w sensie plemniki czekały jakieś 7 dni). Potem równie późna implantacja. Niska beta choć w normie. Plamienia. Progesteron poniżej 25ng. Od razy widać było, że to się nie może udać 🙄

Również tego Tobie życzę jak i sobie i innym kobietom po CP (mam tylko jeden jajowód a warsztatu nie zamykamy :). )

Z tym ,że mi życie ratowali. Jak obudziłam się po operacji to wenflony miałam w szyi, nogach i rękach a jechałam na salę z jednym w ręku ... No i ogólnie po operacji leżałam pod aparaturą monitorującą. Ciężka sprawa .. Nigdy nie pomyślałam ,że będę korzystać z czyjejś krwi a jednak musiałam , musieli mi przetoczyć bo inaczej kaplica.
Strasznie przykro mi, że musiałaś aż tak to wszystko przechodzić 😥
Reszcie dziewczyn też współczuję 😥

Tobie tez się uda, może to jednak Biochem i się szybko skończy. Trzymam za Ciebie kciuki 🤞🤞🤞
Dziękuję 🙏 na pewno w końcu się uda
1745044486565.png

reklama
Myślę ,że jakby nawet jajowód miał pęknąć w nocy gdybyś spala, obudziłby Cię ten ból.. No nigdy takiego czegoś nie czułam nigdy :( ... Okropny ból, najgorszy jaki czułam w życiu.
Dziękuję za odp
No lekarz mówił to samo że będę wiedzieć jak zaboli jaki to ból 😫 dziś póki co nim mi nie jest
Jedna malusia plamka na wkładce ..
obudziłam się dzięki Bogu 😇🙏
I idę dalej przygotowywać święta
Nawet nie idę do kościoła moi domownicy pójdą ja może wybiorę się na wieczór ale zobaczę byle przetrwać do tego wtorku powtórzyć betę i wtedy już będą musieli przyjąć na szpital jak będzie taki niski przyrost dalej
No chyba że beta spadnie daj Boże 🩵

Do góry