Klemensa
Fanka BB :)
Obym już nigdy nie miała szansy się przekonaćJak pęka jajowód, w zasadzie rozrywa go to jest tak kure**** ból ... nie do opisania porostu.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obym już nigdy nie miała szansy się przekonaćJak pęka jajowód, w zasadzie rozrywa go to jest tak kure**** ból ... nie do opisania porostu.
Również tego Tobie życzę jak i sobie i innym kobietom po CP (mam tylko jeden jajowód a warsztatu nie zamykamyObym już nigdy nie miała szansy się przekonać![]()
Mam już córkę i dwóch chłopców, nie mam teraz ani przeczucia co będzie ani jakiś preferencji co do płci. Oby zdrowe było i nie urodziło się między 23-25.12A wolałabyś chłopca i dziewczynkę ?![]()
Ja na ostatnim badaniu miałam przyrost 180% bety i 22 próg
Wiesz, że ja też od początku wiedziałam że jestem w CP?
Nie wiem czemu ale wiedziałam to. To jeszcze mój mi mówił , skąd Ty możesz wiedzieć. Wiedziałam od początku ..
Dzięki OlaRaczej taki progesteron to mała szansa na CP
Plus ja na początku miałam plamienia. Dopiero później jakby wszystko się wyciszyło a beta rosła
Strasznie przykro mi, że musiałaś aż tak to wszystko przechodzićRównież tego Tobie życzę jak i sobie i innym kobietom po CP (mam tylko jeden jajowód a warsztatu nie zamykamy. )
Z tym ,że mi życie ratowali. Jak obudziłam się po operacji to wenflony miałam w szyi, nogach i rękach a jechałam na salę z jednym w ręku ... No i ogólnie po operacji leżałam pod aparaturą monitorującą. Ciężka sprawa .. Nigdy nie pomyślałam ,że będę korzystać z czyjejś krwi a jednak musiałam , musieli mi przetoczyć bo inaczej kaplica.
DziękujęTobie tez się uda, może to jednak Biochem i się szybko skończy. Trzymam za Ciebie kciuki![]()
Dziękuję za odpMyślę ,że jakby nawet jajowód miał pęknąć w nocy gdybyś spala, obudziłby Cię ten ból.. No nigdy takiego czegoś nie czułam nigdy... Okropny ból, najgorszy jaki czułam w życiu.