reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Dziewczyny u mnie już na pewno po Piku? Mam nadzieję że te seksy we wtorek coś dały i wczoraj coś dały. Nie patrzcie na to że kilka razy coś mam dodane, dopiero się uczę tej aplikacji
IMG_7363.png

reklama
Beta 1002
Pęcherzyk większy niż był
Jajowody i jajniki czyste
Skierowanie do szpitala tak czy siak
Rozpoznanie somoistne poronienie
Ale napisał niżej że nie wykluczona ciąża pozamaciczna
Z czego mi powiedział że najmniej by to obstawiał

Beta 1002
Pęcherzyk większy niż był
Jajowody i jajniki czyste
Skierowanie do szpitala tak czy siak
Rozpoznanie somoistne poronienie
Ale napisał niżej że nie wykluczona ciąża pozamaciczna
Z czego mi powiedział że najmniej by to obstawiał
Jak na szpitalu też nie bzobacza nic to jadę do domu

Dziewczyny u mnie już na pewno po Piku? Mam nadzieję że te seksy we wtorek coś dały i wczoraj coś dały. Nie patrzcie na to że kilka razy coś mam dodane, dopiero się uczę tej aplikacji
Zobacz załącznik 1698665
W mojej ocenie pik był wczoraj wieczorem lub dziś rano.
U mnie był rano, przed chwilą zrobiłam kolejny test i już kreska jasniejsza

reklama
Do góry