reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Mój niestety pije za często...🫣
Nie da się namówić na żadne suple to może chociaż zaproponuję mu żeby na czas starań rozważył rezygnację z alko
Ja mojemu dałam suple i tyle. Cierpi bo śmierdzą ale powiedziałam otwarcie że skoro chce dzieci i to ja mam je nosić, rodzic i cierpieć fizycznie to on ma brać śmierdzące suple 🤣🙃 nie ma supli, nie ma dziecka.

reklama
Mój mąż nie palił nigdy a alkoholu nie piję od 14 miesięcy wcale. Ja pije calkiem okazyjnie jakies 3-4 razy w roku 🤣 ostatnio piłam w sylwestra 😇 suple bierzemy oboje juz rok.

Dziewczyny nie uwierzycie
Jak pisałam wcześniej 7 trafiłam do szpitala z plamieniami beta 65 potem beta 35 wypisali mnie po dwóch dniach do domu
Teraz we wtorek byłam u gin kazał powtórzyć betę dziś byłam u niego beta 614 i na USG widoczny pęcherzyk 0,26cm
Kazał jutro powtórzyć rano i przyjść po południu znowu do niego .. czy to możliwe ze duphaston w szpitalu co mi podali coś uratował. ?

Jak pisałam wcześniej 7 trafiłam do szpitala z plamieniami beta 65 potem beta 35 wypisali mnie po dwóch dniach do domu
Teraz we wtorek byłam u gin kazał powtórzyć betę dziś byłam u niego beta 614 i na USG widoczny pęcherzyk 0,26cm
Kazał jutro powtórzyć rano i przyjść po południu znowu do niego .. czy to możliwe ze duphaston w szpitalu co mi podali coś uratował. ?

To brzmi niepokojąco. Skaczącą beta to główny marker ciąży pozamacicznej.
Szukałabym na cito lekarza, który ma doświadczenie w tym temacie.

Dziwny przypadek,że beta urósł potem spadła i zaś urósł.
Ile dni po spadku bety ponowilas ją?

reklama
Do góry