reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Dziewczyny muszę Was o pewną kwestię zapytać, czy Wasi Faceci piją alko przy staraniach. Wiecie jakiś browar na wieczór, może coś mocniejszego w weekend?

Mój niestety tak 🤦‍♀️ a przy jego wieku boję się że do tego alko to mieszanka wybuchowa dla plemników.
Mój ogólnie prawie w ogóle nie pije, ale w cyklach stymulowanych aż do samej IUI (czyli połowa cyklu) miał bana na alkohol 😏

reklama
Dziewczyny muszę Was o pewną kwestię zapytać, czy Wasi Faceci piją alko przy staraniach. Wiecie jakiś browar na wieczór, może coś mocniejszego w weekend?

Mój niestety tak 🤦‍♀️ a przy jego wieku boję się że do tego alko to mieszanka wybuchowa dla plemników.
Staramy się oboje ograniczac jak najbardziej i wpada może raz w miesiącu.

Ani ja, ani partner nigdy nie paliliśmy, więc ten problem odpada.
Alkohol to powiedzmy 1 łapka wina w miesiącu - przed staraniami było w sumie niewiele więcej.

Hej! Gratulacje dla wszystkich dziewczyn, którym się udało ❤️ pięknie oglądać pozytywne testy ciążowe! Ja zdarzę zatestowac jeszcze raz w tym miesiącu, poproszę na 30 kwietnia. Dokładnie 6 lat temu miałam pozytywny test ciążowy z moją córeczką ❤️ 30 kwietnia. mam cichą nadzieję, że los spłata nam figla i przeżyjemy jeszcze raz dokładnie to samo ❤️ śluz płodny miałam we wtorek rano, dzialiśmy wtorek w nocy, wczoraj wieczorem i dziś już też. Na razie pauza 🤣

reklama
Do góry