Peppcia
Fanka BB :)
W marcu...A kiedy był Biochem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W marcu...A kiedy był Biochem?
No to nadal może ci się szybko udać - szybko nie oznacza kolejnego cykluW marcu...
Ściskam mocnoA ja to chyba już tylko czekam na okres...tak liczyłam na ten cykl...chyba za bardzo...
U mnie chyba się nie sprawdzi teza że po biochemie często się ponownie udaje w następnym cykludo wczoraj testy białe, nawet pseudo cieni...
A to napawa nadziejąNo to nadal może ci się szybko udać - szybko nie oznacza kolejnego cykludziewczynom tutaj po biochemię udaje się w 2, 3 i to nadal jest szybko.
DziękujęŚciskam mocno
Mój prożek wczoraj wynosił tylko 8.3 (w poniedziałek 8.5) i mam dziś teleporade , liczę że dostanę luteinę. Niby wg norm jest ok ale wszyscy wiemy że w ciąży powinien być powyżej 15. Biorę cały czas duphaston ale boje się, że on jest za słaby.
Mówię Ci, maj będzie NaszA to napawa nadzieją![]()
Dzisiaj rano to samo powiedziałamMówię Ci, maj będzie Nasz![]()
TakDziewczyny muszę Was o pewną kwestię zapytać, czy Wasi Faceci piją alko przy staraniach. Wiecie jakiś browar na wieczór, może coś mocniejszego w weekend?
Mój niestety taka przy jego wieku boję się że do tego alko to mieszanka wybuchowa dla plemników.