reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Stary dostał koszulkę z napisem "Tata 4 dzieci " i teraz mówi, że liczył że się teraz uda bo wybrał już imię Sylwester lub Sylwia 🤣 A pamiętacie jak mnie wkurzał przez tyle cykli ?! Gamoń jeden! Termin na 28.12 wyliczyłam ale faktycznie może być w święta lub w sylwestra 🫣
@LadyStrejser , tak już wie 😍 Rano na teście nic nie widział ale co chwilę pytał czy są już wyniki 😆

reklama
@LadyStrejser , tak już wie 😍 Rano na teście nic nie widział ale co chwilę pytał czy są już wyniki 😆
Mam koleżankę,która urodziła się w sylwestra i ma właśnie na imię Sylwia - jest fryzjerką - ma salon w Gdyni - polecam :)
Ale mam też znajomą,która urodziła pierwsze dziecko na Pomorzu w 2019 r chyba - Zuza urodziła się minutę po północy:)

Powiem Wam, że te pinki płytkowe czule na 10, sie bardzo poprawily, kiedyś one jakoś mniej czułe były, a teraz takie niskie bety wyłapują. Jak dziś betę miałam 13 to wczoraj może 8 i wyszła kreska a dziś już wyraźniejsza. A ten z amazona dziś dopiero łapie jakikolwiek cień a też ma czułość od 10. Robie też owulacyjne z ciekawości, aby sprawdzić czy w ogóle ciemnieją.

Załączniki

• IMG-20250416-WA0007.jpg
    IMG-20250416-WA0007.jpg
    117,2 KB · Wyświetleń: 104
  • IMG-20250416-WA0008.jpg
    IMG-20250416-WA0008.jpg
    107,7 KB · Wyświetleń: 99
  • 20250416_152344.jpg
    20250416_152344.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 101
Powiem Wam, że te pinki płytkowe czule na 10, sie bardzo poprawily, kiedyś one jakoś mniej czułe były, a teraz takie niskie bety wyłapują. Jak dziś betę miałam 13 to wczoraj może 8 i wyszła kreska a dziś już wyraźniejsza. A ten z amazona dziś dopiero łapie jakikolwiek cień a też ma czułość od 10. Robie też owulacyjne z ciekawości, aby sprawdzić czy w ogóle ciemnieją.
U mnie akurat się sprawdziło że test owulacyjny jest mega pozytywny.
Wiem że on nie wykrywa ciąży..
Zrobiłam bo mi zostało ich 70 sztuk.

Załączniki

• 20250413_194008.jpg
    20250413_194008.jpg
    1 023,5 KB · Wyświetleń: 104
Ja dziś betę robiłam i właśnie dotarł wynik.
Malo.poki co, ale zrobię znowu w piątek.
Kupilam na Amazonie test cyfrowy ale języku francuskim i przed chwilą zrobilam i wyszło.🥰

Wiecie jak jest po biochemie, człowiek się boi powtórki.❤️❤️🤎
Pięknie, gratuluję ❤️
Jejku, dajecie mi nadzieję, ze bo tym biochemie też mi się uda tak jak Wam 😍
@Wonderland100 gratuluję również 🥰

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry