Roma_ntiko
Fanka BB :)
Ale miesiąc dziewczyny!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogólnie wszystko bardzo ładnie.. no może ta witamina D trochę mało, ale cały czas suplementuje.@callina a jak Twoja reszta badań?
No to badania wyszły bardzo ładnieOgólnie wszystko bardzo ładnie.. no może ta witamina D trochę mało, ale cały czas suplementuje.
Witamina D - 35, B12- 600, kwas foliowy- 25
Byłam dziś jeszcze zrobić jedno badanie i czekam na wyniki. No i na wizytę u ginekologa.
A jak tam u ciebie?
Super!! Ty chyba już się zapisałaś na grudniowe mamy nawet, nie?Beta 260, 180% przyrostu![]()
A się zapisałam, stwierdziłam, że co będę sobie żałować.Super!! Ty chyba już się zapisałaś na grudniowe mamy nawet, nie?
Ja jutro idę na przyrost, a za tydzień na pierwszą wizytę, ale bardziej taką na zasadzie „mam pozytywny test i betę - co teraz?”![]()
Zasada jest taka że kto został wpisany na listę to może się udzielać do końca miesiąca a nawet powinienDzięki, będę mogła zrobić tutaj update po wizycie? Jak wszystko będzie ok, to idę 30-ego kwietnia![]()
Cudownie, gratulujęBeta 260, 180% przyrostu![]()
Jasne ! Koniecznie zostań z nami do końca kwietnia i dzięki się informacjamiDzięki, będę mogła zrobić tutaj update po wizycie? Jak wszystko będzie ok, to idę 30-ego kwietnia![]()
O to b12 masz super! Co przyjmujesz? U mnie strasznie ciężko jest ją podnieść.Ogólnie wszystko bardzo ładnie.. no może ta witamina D trochę mało, ale cały czas suplementuje.
Witamina D - 35, B12- 600, kwas foliowy- 25
Byłam dziś jeszcze zrobić jedno badanie i czekam na wyniki. No i na wizytę u ginekologa.
A jak tam u ciebie?
Pięknie!Beta 260, 180% przyrostu![]()