reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

A prolaktynę miałaś zbadać w określony dzień cyklu czy bez znaczenia? Ja chyba jakoś w styczniu skończyłam karmić i nie mam raczej mleka nawet jak przycisnę pierś ale zastanawiam się jednak czy nie sprawdzić.
Ja miałam te tabletki na zatrzymanie laktacji i musiałam po 7 dniach sprawdzić czy mogę je odstawić. Nie wiem który to był dzień cyklu. Nie miało to wtedy znaczenia. A Ty brałaś coś ?
Gratuluję! Cudowne wieści!!!🥰

Dziewczynki czy test pink płytkowy super czuły też was oszukał czy tylko ten strumieniowy?🤔

Bo zrobilam teraz owulacyjny i pink ten z czułością 10 i tak wyszlo, zastanawiam się czy nie oszukuje mnie bo na easy home nic nie widzę.
Widać widać 🤞

@MamaR Ty masz jakiś dar w byciu gospodarzem kresek 😍🍀🤞🏼
Cieszę się że tak obrodziło w serduszka gdy ja je mam zaszczyt wpisywać 😍

Taaaak !!! @MamaR prowadziłaś chyba też grudniowe kreski, prawda ? Bo tam też było tak dużo serduszek 😍
Mój debiut! Nigdy nie prowadziłam kresek a jestem już kilka lat z przerwami na forum :-) Ale mam teorię że kto prowadzi kreski to wkrótce sam ma ❤️ więc liczę że i na mnie przyjdzie pora 🥰

reklama
A zrób jeszcze raz zdj tego z easyhome, bo ja tam widzę jakiś prześwitm
Nie ma nic na tym easy.... nie wiem czy on ma mniejsza czułość, a niby też 10🤷‍♀️

Pink i easy home był robiony z tego samego moczu a facelle godzinkę później. Rozebrałam pinka na części pierwsze.

Załączniki

• IMG-20250415-WA0005.jpg
    IMG-20250415-WA0005.jpg
    118,7 KB · Wyświetleń: 69
  • Testy.jpg
    Testy.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 69
Ja miałam te tabletki na zatrzymanie laktacji i musiałam po 7 dniach sprawdzić czy mogę je odstawić. Nie wiem który to był dzień cyklu. Nie miało to wtedy znaczenia. A Ty brałaś coś ?

Widać widać 🤞

Cieszę się że tak obrodziło w serduszka gdy ja je mam zaszczyt wpisywać 😍

Mój debiut! Nigdy nie prowadziłam kresek a jestem już kilka lat z przerwami na forum :-) Ale mam teorię że kto prowadzi kreski to wkrótce sam ma ❤️ więc liczę że i na mnie przyjdzie pora 🥰
Ja prowadziłam w styczniu, więc też liczę, że i moja kolej nadejdzie za tydzień 😁

To progesteron. Wychodzi w badaniach, ale skoro go bierzesz to raczej dobrze, żeby lekarz wiedział jaki jest poziom i czy nie trzeba zwiększyć dawki. Szczególnie jeżeli był to np cykl sztuczny (wybacz nie śledzę zbyt na bieżąco).
To nieprzyjemne zastrzyki, cenowo z tego co kojarzę też kiepsko, ale to jeden z najlepszych progesteronów i na pewno będziesz musiała odstawiać go późno i stopniowo (jak już będzie łożysko)
Jak tylko potwierdzę wynik, to napewno będę się kontaktowała z danym lekarzem. Cenowo i tak nie jest najgorzej, natomiast jest przeokrutnie bolesny, przez sam początek nie mogłam założyć jeansów tylko biegałam w dresach xd

reklama
Do góry