Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja widzę kreskęGratuluję! Cudowne wieści!!!
Dziewczynki czy test pink płytkowy super czuły też was oszukał czy tylko ten strumieniowy?
Bo zrobilam teraz owulacyjny i pink ten z czułością 10 i tak wyszlo, zastanawiam się czy nie oszukuje mnie bo na easy home nic nie widzę.
Róż widzę! Widzę różGratuluję! Cudowne wieści!!!
Dziewczynki czy test pink płytkowy super czuły też was oszukał czy tylko ten strumieniowy?
Bo zrobilam teraz owulacyjny i pink ten z czułością 10 i tak wyszlo, zastanawiam się czy nie oszukuje mnie bo na easy home nic nie widzę.
Zrobilam facelle i też widacRóż widzę! Widzę róż![]()
Mnie on nigdy nie oszukał, a właśnie najlepiej się wybarwialy zawsze z wszystkich testów jakie miałam. Widać ładne cienieGratuluję! Cudowne wieści!!!
A zrób jeszcze raz zdj tego z easyhome, bo ja tam widzę jakiś prześwitmTylko dziewczyny mowily ze oszukuja