reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
To wtedy w takim razie zrobić dla porównania test z innej firmy. I wtedy będzie czarno na białym. Tak jak ja robiłam 5 testów ale 3 różne firmy i wychodziły kreski.
Może miałaś felerną serie.

A który masz dzisiaj DC ?
No o to właśnie chodziło że czasem trafiają się felerne testy które pokazują różowe kreski (nie szare fabryczne)a na innych z innej firmy biel.i są to po prostu wadliwe testy i tyle.bo szara kreska fabryczna może pojawić się na każdym teście jak zabardzo go zalejemy ale niekoniecznie jest to wtedy wadliwy test tylko źle wykonany 🤷

Musiałabym nowe opakowanie zacząć. Myślisz by brać do środy i wtedy powtórzyć ? Z zalecenia mam brać 10 dni i jak nic nie będzie to odstawić.
Ja bym dopytała lekarza.ja też zawsze brałam 10 dni i odstawiałam ale zaczynałam brać po potwierdzeniu owulacji.wiec przeważnie to wypadało na 14 dni po owu jak odstawiałam,więc wiedziałam że już nic nie będzie.a u ciebie jakby było te 7dpo to trochę wcześnie moim zdaniem na odstawienie.troche sobie namieszałaś tym braniem w ciemno.ja bym poczekała na wynik dzisiejszego proga i podesłała do lekarza te dwa wyniki i zapytała czy brać dalej czy odstawić

Pijecie kawę przy staraniach? Bo jakieś różne rzeczy w internetach czytam i mi mózg płonie 🤯
Wstyd się przyznać,ale kiedyś paliłam papierosy i jak zaczęłam rzucanie to po kawie strasznie mnie do nich ciągło.wiec jak rzuciłam fajki to i kawę przy okazji 🤣 więc od 3 lat to kawę pije tak okazjonalnie w gościach 😅

Ja bym dopytała lekarza.ja też zawsze brałam 10 dni i odstawiałam ale zaczynałam brać po potwierdzeniu owulacji.wiec przeważnie to wypadało na 14 dni po owu jak odstawiałam,więc wiedziałam że już nic nie będzie.a u ciebie jakby było te 7dpo to trochę wcześnie moim zdaniem na odstawienie.troche sobie namieszałaś tym braniem w ciemno.ja bym poczekała na wynik dzisiejszego proga i podesłała do lekarza te dwa wyniki i zapytała czy brać dalej czy odstawić
Dziękuję, tak zrobię 🌷

reklama
Musiałabym nowe opakowanie zacząć. Myślisz by brać do środy i wtedy powtórzyć ? Z zalecenia mam brać 10 dni i jak nic nie będzie to odstawić.
Ale co to zmienia, że zaczniesz nowe opakowanie? Trochę nie czaję. Chyba że chodzi Ci o to, że ewentualnie w kolejnym cyklu zabraknie. A strasznie namieszałaś z tym braniem w ciemno, kiedy nie wiadomo, czy w ogóle doszło do tej owulacji. 8dpo to jest jeszcze wcześnie, beta ma czas, żeby wyjść pozytywna. Do 11 dpo bym czekała, później to może faktycznie średnio, bo taka późna implantacja często nie oznacza nic dobrego. Ale znów, mówimy tutaj o owulacji potwierdzonej usg. U Ciebie tak naprawdę nie można konkretnie i z całą pewnością określić, ile dpo jesteś.

Do góry