reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
To już niedługo.jeśli będzie przed owu to napewno ci powie kiedy mniej więcej powinna być 😁 a testy rób nadal bo faktycznie niektóre dziewczyny mają tak że nic i nagle pik.no i w miarę możliwości i tak bym już działała w razie gdyby miało się tego 18 okazać że już po owu
Postaram się podziałam na ślepo w tygodniu, zobaczymy jakie będzie nastawienie narzeczonego. 😅 czy będzie miał siłę po pracy. Nie będę narzekać jeśli owulacja przesunie się na święta - to będzie idealny moment 😅

Wieczorem? I ile wtedy musi być odstępu od picia i siku? Zacznę od dzis testować wieczorem w takim razie
Ja staram się nie pić i nie sikać 2h, co jest dla mnie ciężkie 😅 I przed badaniem jak nasikam do pojemnika na mocz i widzę, że mocz jest rozcieńczony czyli taki bardzo jasny zolty to nie robię badania, wylewam. Jak jest intensywny żółty,ciemny to wtedy robię.

Hej. Możecie mi wpisać jednak ławeczkę, owu sobota/niedziela ale zero starań. Jestem zła, smutna, zawiedziona. 😞
u mnie podobnie pik w wyłapałam w sobotę o 10 a ostatnie starania w środę i dopiero wczoraj wieczorem
W czwartek pęcherzyk miał 1,79
Miałam takiego doła przez weekend że aż mi się płakać chciało
Od piątku robiliśmy teraz i stary totalnie był bez sił i nie w humorze

reklama
Do góry