Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie 7? Tak jest wpisane w kalendarzu lutowych kresek.To będzie ciężki bo wtedy było 5 / 6Cykl 45dni był haha
Mi potrafi wykryć Ovitrelle jeszcze 12-13 dni po zastrzyku. Więc już wcześniej nie testuję, żeby sobie nie robić nadziei.Ja już zamówiłam 11 testów z pinkabo znalazłam za 3,7zl. Ale chyba zacznę testować w środę/czwartek żeby ovitrelle nie wykryło
Pewnie mocz rozcieńczony, ja tak nie raz mamU mnie dziś większy bladzioch niż wczorajZobacz załącznik 1697749
Możliwe bo wtedy była taka sytuacja że na monitoringu jakoś w 12 DC gin sugerowała że jest jakby pęknięty pęcherzyk i już jestem po owu to tydzień później już badałam pierwszy raz a gdzie tam do 45 dniA nie 7? Tak jest wpisane w kalendarzu lutowych kresek.
Nie żebym kusiła,ale jutro już chyba u Ciebie 14 dni po ovi?Mi potrafi wykryć Ovitrelle jeszcze 12-13 dni po zastrzyku. Więc już wcześniej nie testuję, żeby sobie nie robić nadziei.
Taaak. I zastanawia mnie teraz jakim cudem to zapamiętałaśNie żebym kusiła,ale jutro już chyba u Ciebie 14 dni po ovi?![]()
Bo ja na te kreski czekam bardziej niż na swojeTaaak. I zastanawia mnie teraz jakim cudem to zapamiętałaśTaki miałam plan, że jeśli się skuszę przed terminem, to najwcześniej właśnie jutro.
Dziękuję bardzo za życzenia
Kurde, pomyliło mi się, przepraszamNo właśnie oby testowa, a nie fabryczna![]()