reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Dzięki dziewczyny, tak myślałam, że by pasowało ale pewnie nie da rady bo mąż wcześniej wyjechał rano i wróci późno. Obstawiam, że nie będzie na siłach. No zobaczymy.

reklama
Czy okres musi przyjść max 16 dni po owulce (potwierdzona monitoringiem)? Czy coś tam jednak może to zatrzymać? No brałam duphaston, ale odstawiłam w sobotę wieczorem, więc myślałam, że @ przyjdzie najpóźniej w poniedziałek, a nadal cisza. I jeszcze przestałam się czuć jak na okres 🤣 Czuję się jak wariatka, ale chyba pójdę jutro na betę, bo się naczytałam, że niektórym dziewczynom bardzo późno testy wychodziły (przy becie już w setkach a nawet tysiącach), a jednak miałam 3 pinki, na których cienie były. Wiem wiem, głupie to, ale po pewnym czasie starań człowiek już nieźle wariuje 🙈

Czy okres musi przyjść max 16 dni po owulce (potwierdzona monitoringiem)? Czy coś tam jednak może to zatrzymać? No brałam duphaston, ale odstawiłam w sobotę wieczorem, więc myślałam, że @ przyjdzie najpóźniej w poniedziałek, a nadal cisza. I jeszcze przestałam się czuć jak na okres 🤣 Czuję się jak wariatka, ale chyba pójdę jutro na betę, bo się naczytałam, że niektórym dziewczynom bardzo późno testy wychodziły (przy becie już w setkach a nawet tysiącach), a jednak miałam 3 pinki, na których cienie były. Wiem wiem, głupie to, ale po pewnym czasie starań człowiek już nieźle wariuje 🙈
Ja bym nie wytrzymała i najpierw zrobiła inny test albo i dwa różne a potem betę, ale to ja 🫣

Sikaj jeszcze raz jak spóźnia się okres :)

reklama
Do góry