reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Hej,
Chciałabym do was dołączyć ,ponieważ dostaliśmy zielone światło po stracie w styczniu(ogólnie to już czwarta strata)
Poproszę o wpisanie na 24 kwietnia🙂
Nie liczę na wiele , ale w towarzystwie raźniej 😘
hej hej
Trzymamy kciuki! A jaki powód tak wielu strat? 😥

To prawda, że razem raźniej ♥️

hej hej
Trzymamy kciuki! A jaki powód tak wielu strat? 😥

To prawda, że razem raźniej ♥️
po trzeciej stracie robiliśmy badania i wyszedło że są problemy z krzepliwością.
Przy ostatniej stracie byłam na heparynie , wszystko szło pięknie niestety w 8 tyg serduszko się zatrzymało.Poprzednie straty były 5-6 tyg.
Teraz mam mieć zwiększona dawkę leków i zobaczymy.

Ja mam drugi cykl z clostilbegyt biorę od niedzieli i czuję się fatalnie, spać nie mogę, na zmianę mi gorąco i zimno, nerwowość poziom 100. Idę w 11dc na monitoring i pewnie znów dostanę ovitrelle.
Ja mam też pcos i bezowulacyjne cykle, biorę od roku mama dha premium +, i teraz od dwóch miesięcy dodatkowo tenfertil ona i ogólnie razem 6000mj witaminy D3.

Ja mam drugi cykl z clostilbegyt biorę od niedzieli i czuję się fatalnie, spać nie mogę, na zmianę mi gorąco i zimno, nerwowość poziom 100. Idę w 11dc na monitoring i pewnie znów dostanę ovitrelle.
Ja mam też pcos i bezowulacyjne cykle, biorę od roku mama dha premium +, i teraz od dwóch miesięcy dodatkowo tenfertil ona i ogólnie razem 6000mj witaminy D3.
U mnie na podniesienie witaminy D pomógł jedynie dekristol w dawce 20tys.żadne suplementy mi się nie wchłaniały.i z poziomu 15 podniosła się na 85 i od prawie 2 lat się ładnie utrzymuje.w sezonie zimowym(jak mi się przypomni)to biorę vigantol w kroplach

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry