reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

dziewczyny, sama nie wiem... kiedy po potencjalnym zapłodnieniu zaczely was faktycznie pokłuwać jajniki? My staramy sie juz od kwietnia '24, Dopiero pierwszy raz spotyka mnie jakis nietypowy objaw wiec jestem ciekawa. W dodatku tkliwe piersi, ciagniecie w podbrzuszu tak jakby na okres, a ta małpa dopiero za 10 dni. Co myslicie...?
Spoko mi też moje ciało plata figle, dzisiaj 5dpo, a bolały jajniki, ciągnął brzuch, głowa bolala jak przed okresem 😅

reklama
Odebrałam betę z rana
182
Więc supcio spada
W poniedziałek powtórzę pewnie będzie już zero
Ale odebrałam wypis ze szpitala i CRP 1,5
Ale to chyba normalne że mógł być wtedy w szpitalu stan zapalny w organizmie przez to wszystko prawda ?
Bo ja już akcje z crp przechodziłam w lutym kiedy mi stwierdzili guzka w piersi .. ale początkiem marca miałam biopsję na szczęście to zwykła dysplazja wloknisto torbielowata ale wtedy też robiłam CRP ciągle bo się dowiedziałam że przy nowotworach się podnosi
CRP 1,5 to praktycznie żaden stan zapalny... nie martw się jest dobrze. CRP to przy zwykłym przeziębienie miałam 11.

Byłam dziś na wizycie. Wszystko jest w porządku. Ciąża w macicy. Ale mi ulżyło 😍

Załączniki

• IMG_20250429_200137.jpg
    IMG_20250429_200137.jpg
    655,7 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry