reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

dziewczyny, sama nie wiem... kiedy po potencjalnym zapłodnieniu zaczely was faktycznie pokłuwać jajniki? My staramy sie juz od kwietnia '24, Dopiero pierwszy raz spotyka mnie jakis nietypowy objaw wiec jestem ciekawa. W dodatku tkliwe piersi, ciagniecie w podbrzuszu tak jakby na okres, a ta małpa dopiero za 10 dni. Co myslicie...?
Hej. To może oznaczać wszystko i nic. Tak na prawdę ciężko jest tu coś wywróżyć. Oczekując na ciążę dopatrujemy się różnych objawów - a różnie to bywa, każdy cykl jest inny. Ile jesteś dpo ?
Ps. Jesteś nowa ? Nie kojarzę Cię. Jeśli chcesz z nami być zapisz się do nas na testowanie bądź ławeczkę ☺️ (regulamin na 1 stronie)

reklama
Hej. To może oznaczać wszystko i nic. Tak na prawdę ciężko jest tu coś wywróżyć. Oczekując na ciążę dopatrujemy się różnych objawów - a różnie to bywa, każdy cykl jest inny. Ile jesteś dpo ?
Ps. Jesteś nowa ? Nie kojarzę Cię. Jeśli chcesz z nami być zapisz się do nas na testowanie bądź ławeczkę ☺️ (regulamin na 1 stronie)
Nowa jesli chodzi o zalozenie konta, bo stwierdziłam ze kiedys mi sie przyda, natomiast bacznie obserwuje od listopada :) 8dpo, ale podejrzewam, ze owulacja mi się przesuneła i przypadła wczesniej. narazie nie będe zapisywać sie na testowanie, bądź na ławeczkę. Przycupnę i poobserwuje samą siebie, oczywiscie zdam wam relacje! Po prostu zżera mnie ciekawosc i chcialam was podpytać, bo wariuje...:(

Nowa jesli chodzi o zalozenie konta, bo stwierdziłam ze kiedys mi sie przyda, natomiast bacznie obserwuje od listopada :) 8dpo, ale podejrzewam, ze owulacja mi się przesuneła i przypadła wczesniej. narazie nie będe zapisywać sie na testowanie, bądź na ławeczkę. Przycupnę i poobserwuje samą siebie, oczywiscie zdam wam relacje! Po prostu zżera mnie ciekawosc i chcialam was podpytać, bo wariuje...:(
Zgodnie z zasadą wypowiadają się tutaj osoby zapisane :) więc jeśli chcesz brać udział w dyskusji ale nie chcesz zapisywać się na kwiecień to zapisz się na maj (chyba że już jesteś zapisana) i tam śmiało możesz pytać o różne rzeczy od maja 😄

A ja zrobiłam głupotę życia i poszłam dziś na betę w mieście u taty. 24 godziny po ostatnim badaniu, wiem jestem głupia... no i teraz tak beta 28.04 była 282 przyrost byl 166% w 48 godzin a dzień później hcg 384. Inny aparat i lab a przyrost sama nie wiem czy dobry 36% w stosunku do wczoraj.. po co ja to sobie zrobiłam nie wiem 😩

A ja zrobiłam głupotę życia i poszłam dziś na betę w mieście u taty. 24 godziny po ostatnim badaniu, wiem jestem głupia... no i teraz tak beta 28.04 była 282 przyrost byl 166% w 48 godzin a dzień później hcg 384. Inny aparat i lab a przyrost sama nie wiem czy dobry 36% w stosunku do wczoraj.. po co ja to sobie zrobiłam nie wiem 😩
No niepotrzebnie sobie dostarczyłaś stresu.

No niepotrzebnie sobie dostarczyłaś stresu.
Tym bardziej, że ten przyrost dobowy to nic nie znaczy liczy się 48h albo 72h... bo przecież dopiero w drugiej dobie moze przyrosnac więcej niz w pierwszej.... i finalnie jutro może być ok.... ehhh szkoda gadać ...nie wiem po co ja szlam i jeszcze inne w ogóle laboratorium...

Tym bardziej, że ten przyrost dobowy to nic nie znaczy liczy się 48h albo 72h... bo przecież dopiero w drugiej dobie moze przyrosnac więcej niz w pierwszej.... i finalnie jutro może być ok.... ehhh szkoda gadać ...nie wiem po co ja szlam i jeszcze inne w ogóle laboratorium...
Wiem, że to nie jest łatwe, ale musisz uzbroić się w cierpliwość i poczekać do USG. Ten początkowy etap to jest wszystko albo nic. Jedyne, co możemy zrobić, to dbać o siebie i nie dać się zwariować. Ja sama już z nerwów cała latam, bez sensu, ale tylko spokój nas uratuje 😉

reklama
Odebrałam betę z rana
182
Więc supcio spada
W poniedziałek powtórzę pewnie będzie już zero
Ale odebrałam wypis ze szpitala i CRP 1,5
Ale to chyba normalne że mógł być wtedy w szpitalu stan zapalny w organizmie przez to wszystko prawda ?
Bo ja już akcje z crp przechodziłam w lutym kiedy mi stwierdzili guzka w piersi .. ale początkiem marca miałam biopsję na szczęście to zwykła dysplazja wloknisto torbielowata ale wtedy też robiłam CRP ciągle bo się dowiedziałam że przy nowotworach się podnosi

Do góry