reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Też tak uważam, może próbka się gdzieś zapodziała czy coś i nie wiedzą i tym.
Chyba miesiąc temu byla taka sytuacja wśród dziewczyn
Tylko że jeszcze nie został przekroczony czas na podanie wyników, sa to dwa dni robocze, więc dziś dopiero zaczął się drugi dzień 😄 no ale zadzwoniłam, czekam na telefon zwrotny.

reklama
W niedzielę o 11. Beta była po kilku godzinach.
No to ewidentnie robią sobie jaja 😡ja już bym z mordą dzwoniła 🤣 ale widzę że dzwoniłaś i mają wyjaśniać sprawę ;) ja nie dawno się dopiero obudziłam musiałam odespać te mierzenie temp i ciśnienia zaraz po 5 zbieram się na betę i po wypis

reklama
dziewczyny, sama nie wiem... kiedy po potencjalnym zapłodnieniu zaczely was faktycznie pokłuwać jajniki? My staramy sie juz od kwietnia '24, Dopiero pierwszy raz spotyka mnie jakis nietypowy objaw wiec jestem ciekawa. W dodatku tkliwe piersi, ciagniecie w podbrzuszu tak jakby na okres, a ta małpa dopiero za 10 dni. Co myslicie...?

Do góry