Patii26
Fanka BB :)
Popieram, bardzo@MamaR @penguinlicious mega wzruszcieszę się tymi ciążami jak swoją, ale przyznam ze będzie Was brakować na kreskach.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popieram, bardzo@MamaR @penguinlicious mega wzruszcieszę się tymi ciążami jak swoją, ale przyznam ze będzie Was brakować na kreskach.
Mamy 1,3mn człowieka z bijącym serduszkiemNa razie FHR 96, ale bije równiutko i pani doktor powiedziała, że to nadal jest bardzo wcześnie, więc może być poniżej 100 i żeby się tym nie denerwować.
Byłam dziś na wizycie. Wszystko jest w porządku. Ciąża w macicy. Ale mi ulżyło![]()
No tak czasem organizm wie lepiej niż my, czy ciąża w tym momencie to dobry pomysł.Dzień dobry dziewczyny! U mnie test negatywny, czekam na okres. W sumie nawet nie jest mi przykro, termin wychodziłby na początek stycznia plus od dwóch tygodni jestem chora i na antybiotyku co też mnie stresowało. Jednakże w głowie siedzi myśl że dokładnie 6 lat temu miałam pozytywny test ciążowy z córeczką![]()
A termin spodziewanej @ masz kiedy?Dziewczyny!! Progesteron w niedzielę taki sam jak w czwartek- 16,60. Czyli od czwartku do niedzieli się utrzymał. Czy to daje nam jakiś ogląd sytuacji?
Według aplikacji może być w piątek, tak naprawdę mam dziś 29dc więc może przyjść w każdej chwili. Ciągnie mnie strasznie w podbrzuszu. Może to na okres właśnieA termin spodziewanej @ masz kiedy?
Ja nigdy nie badałam progesteronu, ale na chłopski rozum jak nie spada to okres nie przyjdzie, a jak nie przyjdzie to może będzie. Lepiej niech wypowie się jeszcze ktoś kto monitoruje progesteron.