reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Ale ze mnie płatami złuszcza się to endometrium po biochemie, szok 😮 takich skrzepów 3x3 cm to jeszcze nie miałam nigdy. W marcu po biochemie gdzie okres przyszedł dzień wcześniej to miałam lżejszy okres niż zwykle ( ale okresy ogólnie mam mega obfite i z skrzepami ), ale to co się teraz dzieje, to szok 😮

Cześć dziewczyny . Nie wpisywałam się, ale zatestowalam wczoraj - 6 dni przed terminem miesiączki : kreska widoczna . Dwa miesiące temu ciąża skończyła się na początku 6 tygodnia , więc narazie nie idę na bete . Zrobię ją dopiero po terminie miesiączki. Pozdrawiam i trzymam kciuki za was :)

Mamy 1,3mn człowieka z bijącym serduszkiem 🥹 Na razie FHR 96, ale bije równiutko i pani doktor powiedziała, że to nadal jest bardzo wcześnie, więc może być poniżej 100 i żeby się tym nie denerwować.

Byłam dziś na wizycie. Wszystko jest w porządku. Ciąża w macicy. Ale mi ulżyło 😍

Gratulacje dziewczyny! Wspaniałe wiadomości! ❤️❤️

Dzień dobry dziewczyny! U mnie test negatywny, czekam na okres. W sumie nawet nie jest mi przykro, termin wychodziłby na początek stycznia plus od dwóch tygodni jestem chora i na antybiotyku co też mnie stresowało. Jednakże w głowie siedzi myśl że dokładnie 6 lat temu miałam pozytywny test ciążowy z córeczką ❤️

Dzień dobry dziewczyny! U mnie test negatywny, czekam na okres. W sumie nawet nie jest mi przykro, termin wychodziłby na początek stycznia plus od dwóch tygodni jestem chora i na antybiotyku co też mnie stresowało. Jednakże w głowie siedzi myśl że dokładnie 6 lat temu miałam pozytywny test ciążowy z córeczką ❤️
No tak czasem organizm wie lepiej niż my, czy ciąża w tym momencie to dobry pomysł.
Ja też jak miałam biochemiczna w styczniu to było i przeziębienie i opryszczka. Potem sama sobie powtarzałam, że to może i lepiej, że nie ma ciazy, bo wirus na tak wczesnym etapie mógłby doprowadzić do wielu problemów z wadami u dziecka...

Dziewczyny!! Progesteron w niedzielę taki sam jak w czwartek- 16,60. Czyli od czwartku do niedzieli się utrzymał. Czy to daje nam jakiś ogląd sytuacji?

Dziewczyny!! Progesteron w niedzielę taki sam jak w czwartek- 16,60. Czyli od czwartku do niedzieli się utrzymał. Czy to daje nam jakiś ogląd sytuacji?
A termin spodziewanej @ masz kiedy?
Ja nigdy nie badałam progesteronu, ale na chłopski rozum jak nie spada to okres nie przyjdzie, a jak nie przyjdzie to może będzie ❤️. Lepiej niech wypowie się jeszcze ktoś kto monitoruje progesteron.

reklama
A termin spodziewanej @ masz kiedy?
Ja nigdy nie badałam progesteronu, ale na chłopski rozum jak nie spada to okres nie przyjdzie, a jak nie przyjdzie to może będzie ❤️. Lepiej niech wypowie się jeszcze ktoś kto monitoruje progesteron.
Według aplikacji może być w piątek, tak naprawdę mam dziś 29dc więc może przyjść w każdej chwili. Ciągnie mnie strasznie w podbrzuszu. Może to na okres właśnie 😅

Do góry