reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
A ja myślę czy ginekolog mogła się pomylić na usg, mogła nie zauważyć pęcherzyka? Skoro testy ciemniały. Może się nie wpatrzyła - sama mówiła że nie skupiła się za bardzo na owulacji. Wiem wiem, bez sensu takie gdybanie, ja po prostu nie mam przyjaciółek z którymi mogę tak rozkminić.

No oczywiście, że mógł ktoś się pomylić. Kiedyś był tu taki przypadek pomylenia jajnika z macicą. Natomiast nie ma co wracać do takiego lekarza 🙈

Ogólnie pęcherzyk pęka przy 18-26mm więc to wcale nie tak mało. Raczej trzeba naprawdę chcieć tego nie zauważyć

No oczywiście, że mógł ktoś się pomylić. Kiedyś był tu taki przypadek pomylenia jajnika z macicą. Natomiast nie ma co wracać do takiego lekarza 🙈

Ogólnie pęcherzyk pęka przy 18-26mm więc to wcale nie tak mało. Raczej trzeba naprawdę chcieć tego nie zauważyć
Ta Pani Dr była całkiem dziwna 😀 więc wrócić do niej nie wrócę 😆 Pozostaje nadzieja że się pomyliła i nauka na przyszłość - regularne działanie od momentu delikatnego ciemnienia kreski. 😅

Ostro. Idziesz do lekarza ze specjalizacją a on Ci myli jajnik z macicą, nieźle 🤣🤣🤣

Myslalam, ze nic bardziej od pomylonego przelyku z guzem tarczycy mnie nie zaskoczy.

Wiecie, to są te początki starań gdzie niby w głowie jest „e tam, ten cykl dla nauki robienia testów, nie zakładam że się uda”, ale z drugiej strony głowa już układa kolejne miesiące bycia ciąży 🤣🤣🤣
Ja w tym miesiącu zaczęłam sikać na testy od 8 dc. Chciałam mieć podgląd na to co może się zadziać i wiesz...w sumie dzięki temu nie wkręcałam sobie żadnych objawów. Testy miałam totalnie białe więc rozum podpowiadał nic jeszcze nie ma...ale serce miało nadzieję że na kolejnym teście zobaczę cień

reklama
Do góry