reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kilogramy i centymetry na +

reklama
27tc i prawie 10kg na plusie...:zawstydzona/y: do tego lekarz ostatnio ze mnie zartowal zebym zamykala lodowke na klucz:-( a ja wcale nie jem wiecej niz wczesniej... przez ostatnie 4 tyg przybylo mi prawie 5kg:szok: ale jakos wszystko idzie mi w brzucho, nie czuje sie wcale pulchna... poza tym, z tego co tutaj wyczytalam to chyba to jest mniej wiecej normalny przyrost wagi, co nie? nie bede sluchac mojego lekarza w tej jednej malej kwestii:-D:-D:-D

mnie z kolei zawsze połozna przetrzepie za wagę, ale z drugiej strony wcale jej się nie dziwię:/// ja w całej ciaży powinnam przytyć do 10 kg a już mam ponad 11....kosmos

cóż zawsze możecie się pocieszać mną i moimi kilogramami ...eeeeeh

u mnie:

waga wyjściowa: 61 kg, brzuch 73 cm, biust 70A

licząc wg OM
15t 3d brzuch 90 cm ( +17 cm ), waga +4 kg, biust 70C
17 tc ------- 94 cm (+21 cm ), ------- +6 kg, biust 70E
19 tc ------- 94 cm (+21 cm ), -------- +7kg, biust 70E
20t5d-------100 cm (+27 cm), ------- +9,5 kg biust 75D, a było już +12 ( wpis z karty ciąży z ostatniej wizyty)
22t2d-------100 cm (+27 cm), ------- +9 kg, biust 75D
23t5d-------101 cm (+28 cm), ------- + 9,5 kg, biust 75D
25t4d-------105 cm (+32 cm), --------+ 12 kg, biust 75D/E
27t6d-------109 cm (+36 cm), --------+ 15 kg, biust 75 F
29t5d-------110cm (+37 cm), --------+16 kg, biust 75 F

eeheeehee ja mam 6 wizyte wiec sie nie waze narazie, za kilka dni sprawdze :))
Mamolka no no no :) musze powiedziec ze chyba jestes liderka narazie, ale i tak najbardziej szokuja mnie Twoje piersi!! no z A na F?? :O:O jeeeenyyyy :)
A wiecie? podgladalam listopadowki heh, i inne miesiace tez troszke, stwierdzam ze grudniowki maja wszystkiego naj narazie w porownaniu z innymi miesiacami, mamy najwieksze brzuszki, przodujemy w wadze niewiem jak z uroda innych ale dla mnie tez jestesmy naj:)) mam nadzieje ze bedziemy miec tez naj dzieciaczki biorac pod uwage ze mialysmy tez najgorsza passe na samym poczatku :((( dlatego wszystko teraz musi byc naj na plus, potem zalozymy watek najszybciej powracajacych do super figury ;))

reklama
Salomii hehe dziękuję- mam w końcu swój rekord - szkoda tylko że moje ciało na tym cierpi :)

Dla pocieszenia samej siebie wszystkim mówię, że tyję równo tak jak z pierwszym synem - na poszczególne tygodnie osiągam bardzo podobną lub identyczną wartość. Tyle że już na wstępie mam 1,5kg wagi na plus bo startowałam z niższej wagi :)

Do góry