reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kilogramy i centymetry na +

reklama
ok pora na mnie:)

30 tydzień ciąży, 66,5 kg ( 8 na plus ), obwód w brzuchu 104, w piersiach 98, w pupie 99 :)

missiiss cośty:) gdyby tak miało być to i tak by te diety zmodyfikowali tak żeby jednak tak nie było, kup sobie witaminki jak chcesz w razie czego, ale Twój maluszek rośnie jak na drożdzach więc bym się nie obawiała:)

ja wcinam witaminki od poczatku ciazy.... ale sie boje , w ogole jak nie zjem slodkiego to mnie szlak trafia :/ i zazwyczaj cos skubne... beznadzieja jakas... nie dam rady chyba diety. jedyne co to chleb razowy ok, ale ciezko mi przezyc tydzien bez czekolady czy czegos podobnego :( na szczescie mam lekka cukrzyce ciazowa i na szczescie to juz koncowka ciazy

a nie ma jakichś zamienników słodyczy?? tzn zeby nie zawierały cukru?? łeee bidula z Ciebie, ale jak piszesz na szczęście już nie wiele czasu zostało a Ty masz silną wolę i dasz radę:D

reklama
Do góry