reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kilogramy i centymetry na +

reklama
ja sie n apoczątku obawiałam że nie tyję w ciązy, i tak teraz jak byłam u gina to na wadze wyszło 7 na + a ja jupi!! cieszylam sie jak małe dziecko :D nic zas mi sie jeśc chce wiec ide cos wrzuce na ruszt :p

Dziewczyny nie przejmujcie się przyrostem wagi. Ja w poprzedniej ciąży przytyłam 16kg. Po porodzie i sześciodniowym pobycie w szpitalu zostało mi tylko 4kg na plusie.

a ja jestem przerażona - na dzień dzisiejszy mam 8 kg na plus, a dzisiaj w szkole rodzenia powiedziano mi że optymalnie to jest przybrać 12 kilo a 15 to już absolutny max. Biorąc pod uwagę że jeszcze duuuużo do końca to chyba się nie zmieszczę w tym optimum

E, ściema. Denerwują mnie te optymalne wyliczenia - jakby ludzie byli identyczni. Jedna przytyje 12 kilo i jej potem 6 z tego zostanie, a inna 20 kilo i zrzuci wszystko w parę miesięcy. Nie ma się co stresować :) Fitnesy są dla ludzi ;) Najwyżej na nas zarobią w przyszłym roku ;)

salomii duży buziak dla Ciebie:******
niech bedzie ...jestem piękna, jestem w ciąży, to nic że mega zrypę dostanę za tyfz. na wizycie od połoznej, luuuzzz, najwyżej za tydz. popadne w doła hehe;)

Dziewczyny - ja też narzekam na rosnące kg, ale tak na pocieszenie - znam kobitkę, która w ciąży przytyła z 48kg na 96kg (!) a teraz znowu jest chuda jak szczapa.

reklama
hehe masakra!!! ja na szczęście od tygodnia nie przybrałam na wadze ale nadal jest to moje 9 kg na plusie. strasznie dużo mi się widzi na ten czas no ale co zrobić...

Do góry