reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilogramy i centymetry na +

reklama
ja sie n apoczątku obawiałam że nie tyję w ciązy, i tak teraz jak byłam u gina to na wadze wyszło 7 na + a ja jupi!! cieszylam sie jak małe dziecko :D nic zas mi sie jeśc chce wiec ide cos wrzuce na ruszt :p

Dziewczyny nie przejmujcie się przyrostem wagi. Ja w poprzedniej ciąży przytyłam 16kg. Po porodzie i sześciodniowym pobycie w szpitalu zostało mi tylko 4kg na plusie.

a ja jestem przerażona - na dzień dzisiejszy mam 8 kg na plus, a dzisiaj w szkole rodzenia powiedziano mi że optymalnie to jest przybrać 12 kilo a 15 to już absolutny max. Biorąc pod uwagę że jeszcze duuuużo do końca to chyba się nie zmieszczę w tym optimum

E, ściema. Denerwują mnie te optymalne wyliczenia - jakby ludzie byli identyczni. Jedna przytyje 12 kilo i jej potem 6 z tego zostanie, a inna 20 kilo i zrzuci wszystko w parę miesięcy. Nie ma się co stresować :) Fitnesy są dla ludzi ;) Najwyżej na nas zarobią w przyszłym roku ;)

salomii duży buziak dla Ciebie:******
niech bedzie ...jestem piękna, jestem w ciąży, to nic że mega zrypę dostanę za tyfz. na wizycie od połoznej, luuuzzz, najwyżej za tydz. popadne w doła hehe;)

Dziewczyny - ja też narzekam na rosnące kg, ale tak na pocieszenie - znam kobitkę, która w ciąży przytyła z 48kg na 96kg (!) a teraz znowu jest chuda jak szczapa.

reklama
hehe masakra!!! ja na szczęście od tygodnia nie przybrałam na wadze ale nadal jest to moje 9 kg na plusie. strasznie dużo mi się widzi na ten czas no ale co zrobić...

Do góry