reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kilogramy i centymetry na +

reklama
waga wyjściowa 55 kg przy 164 cm wzrostu. Obecnie 29 tc i na plusie 15 kg. Masakra jakaś. Nie wiem dlaczego tak tyję. Boję się co będzie za 2 miesiące.

mnie też to czeka =( dzisiaj o 18.30 mam wizytę, więc dokładnie się dowiem ile na + od początku...

Dziewczynki a ja w centymetrach się nie mierzyłam...wagę wyjściową miałam 59,a teraz 7 kg na plus....więc chyba w normie..ale myślę, ze waga to sprawa indywidualna..więc spokojnie dziewczyny...wiosną następnego roku znowu laski będziemy....

Mi się podoba np. że mam piękne piersi teraz i dekolty ładnie wyglądają:)

Dla mnie biust nie urósł. Mimo tego,że noszę rozmiar D przy takim brzuchu wygląda na mały. ;-/

Ja przeszłam z B na C i jestem bardzo zadowolona :) Zawsze chciałam mieć taki rozmiar :) Nie jest za duży, więc biust mi nie ciąży, prawie nie ma na nim rozstępów (dwie kreseczki z boku, i to jasne), nic nie boli - żyć, nie umierać :)
Jedyny problem to to, że mam lekką asymetrię piersi i jak się powiększyły, to bardziej to widać. Ale w razie gdyby tak zostało, to się skoryguje jakąś wkładką i będzie ok.

Za to brzuch mi się powiększył z 60 cm na 100 cm - choć na to nie wygląda, bo wyszedł mi tylko do przodu, a nie na boki :) Generalnie, jeśliby nie liczyć bioder i pośladków, to jest dobrze ;)

Ja mam w pasie 112 cm. No i zaczyna mi przybywać w obwodach w biodrach i udach:szok::-(. Przed ciążą się odchudzałam i obsesyjnie ważyłam i mierzyłam:dry:, także wiem dokładnie ile gdzie miałam tu i ówdzie.

u mnie:

waga wyjściowa: 61 kg, brzuch 73 cm, biust 70A

licząc wg OM
15t 3d
brzuch 90 cm ( +17 cm ), waga +4 kg, biust 70C
17 tc ------- 94 cm (+21 cm ), ------- +6 kg, biust 70E
19 tc ------- 94 cm (+21 cm ), -------- +7kg, biust 70E
20t5d-------100 cm (+27 cm), ------- +9,5 kg biust 75D, a było już +12 ( wpis z karty ciąży z ostatniej wizyty)
22t2d-------100 cm (+27 cm), ------- +9 kg, biust 75D
23t5d-------101 cm (+28 cm), ------- + 9,5 kg, biust 75D
25t4d-------105 cm (+32 cm), --------+ 12 kg, biust 75D/E
27t6d-------109 cm (+36 cm), --------+ 15 kg, biust 75 F

reklama
Do góry