reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilogramy i centymetry na +

reklama
czy ja wiem? moje dzidzi pożera wszystko za mnie - a zajadam się słoninką z cebulką i ostatnio doszły snikersy i słodkie bułki, chyba przemianę materii w tej ciąży to ja mam nie za 2 a za 4

17 tc
+ 4 kg, obwód brzucha 102 cm (startowa 70), w biuście 105 cm (startowa 90cm).
20 tc
+ 5,7 kg, brzuch 104 cm, biust 108 cm
24 tc
+ 6,5 kg, brzuch 106 (+2 cm)cm, biust 108 cm
27 tc
+ 9 kg, brzuch 108 cm (+2 cm), biust 108 cm

29 tc + 2 d
+11 kg :szok:, brzuch 112 cm (!!), biust 108 cm

Pocieszam się tym że byleby tylko Mały był zdrowy - odpowiednia dieta może zdziałać cuda ;-) Ale brzuch już mi ciąży okrutnie...

No i się zaczęło :p

25 tydzień i 3,4 kg na plus hehe, zaczęłam tyć, oby teraz mnie nie ruszyło w mega tempie :szok:

Ostatnia edycja:
wypadam słabo... czuje się jak beka, chociaż niewiele jem ... więc nie wiek skąd te kilogramy ;(
25 tc i +10 kg do przodu!

7tc - (waga) 76kg - (brzuch) ok.80cm
18tc---------68kg-------------?
21tc---------+1kg(69kg)-------?
22tc1d-------+1kg-------------96cm
24tc1d-------+2kg-------------98cm
26tc---------+3kg-------------100cm
28tc---------+4kg-------------100cm
29tc2d-------+5,5kg-----------104cm - zaokrąglona jak piłka :D

reklama
Wczoraj miałam wizytę. 26t5d od 11 sierpnia do 15 września prawie 5 kilo na +.:szok:
W sumie prawie 7 kilo. :baffled: Ale ja jako ja to prawie nic nie przytyłam.

Do góry