xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
dziekuję :*:*:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej kochane :*
Wróciłam od lekarza.. Ciąży nie wykrył, bo nawet jeśli by była fasolka, to za wczwśnie jeszcze. Torbieli nie mam na szczęście. Ale dobrze nie jest, bo w zeszłym roku mi wycięli jajnika wraz z torbielem, i lekarz mi powiedział że za wcześnie na dziecko i musze rok poczekac ;( dodam ze to inny lekarz niz chodziłam dotychczas.. Na dodatek mi powiedział że jezeli teraz zaszlam w ciaze, to moge bardzo źle tą ciąże przechodzić i prawdopodobnie ten ból brzucha to początek mam zrobić test jak najszybciej i sie do niego zgłosić ja juz nie wiem co myslec.. zalamałam sie calkowicie
Meganne, ja w przychodni przy Abrahama czekałam na usg tylko tydzień, a lekarz jest przesympatyczny. Tam mam także mojego gina, którego darzę wielką milością. choć wiem, że nie każdemu odpowiada. Poza tym zapisy są telefonicznie i czeka się najwyżej 10 dni, a gdy potrzeba można przyjść "z ulicy" i też przyjmie bez problemu.heheh mój M mnie dziś ma zapisać, więc jutro przed pracką skoczę. Ale wiecie co?? Jestem pewna że wszystko jest OK:-)
Dziękuję za gratki:-):-):-)
Dam Wam jutro znać jak było...
Aha dziewczynki szukam dobrego Gina w warszawie , prywatnego bądź państwowego. wszystko jedno
byle by dobry
buuziolki i dziewczynki trzymam za Was kciuki