reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

witam kobietki... bylam u ginekologa , naprawde swietny facet swietny lekarz.... zbadal mnie dokladnie :)

dzieki niemu mi troche optymizmu wrocilo :) i zaczelam zyc a nie sie smucic bo wiem na czym stoje ;-)
No i bardzo dobrze. Dobry lekarz to skarb, na którego bardzo trudno trafić.
Trzymam kciuki:-)
A ja zrobiłam dziś testa owu i wszła druga czerwona (i M mówi, że taka jak ta druga) krecha:tak::-) Także owu się zbliża, tempka dziś tez skoczyła na 36,35:tak: Dzis owocna nocka:-D
Trzymajcie kciuki by wreszcie w tym cyklu nam wyszlo..:tak:
No to się będzie działo:-) Bidny ten twój Męzulo;-) Wykończysz go:-)
Daj jutro znać jak badania. Ja dziś byłam u Gina. no i zrobilam z rana jeszcze jeden test:p heh taka mała mania:p
Poszłam zapisałam się na USG na : hehehe śmiech na sali 20tego lipca
jutro może mi się uda wyrwać z roboty i pujde prywatnie... matko ....
Mam nadzieję, że z fasolką jest ok.
Meganne, nie martw się na pewno będzie dobrze. :-) Gratuluję:-)
Dziwne że musisz się wyrywać z pracy żeby zrobić prywatnie badania. .. ja tam o państwowym leczeniu mogę zapomnieć, nie ma takiej opcji żebym wybrała się państwowo:eek:

reklama

Dziwne że musisz się wyrywać z pracy żeby zrobić prywatnie badania. .. ja tam o państwowym leczeniu mogę zapomnieć, nie ma takiej opcji żebym wybrała się państwowo:eek:

heheh mój M mnie dziś ma zapisać, więc jutro przed pracką skoczę. Ale wiecie co?? Jestem pewna że wszystko jest OK:-)
Dziękuję za gratki:-):-):-)
Dam Wam jutro znać jak było...
Aha dziewczynki szukam dobrego Gina w warszawie , prywatnego bądź państwowego. wszystko jedno
byle by dobry
buuziolki i dziewczynki trzymam za Was kciuki

Dziewczyny mam problem! jestem juz w 10 tygodniu ciązy ale martwie sie bo wczoraj zaczełam gorączkowac niby nie duzo kresek wyszło bo wahało sie między 37,5 a 38,2 słyszałam ze mozna wziąść paracetamol i miałam wziąść apap ale akurat nie było w domu juz to robiłam okłady zimne na kark i czoło i piłam co chwile gorącą herbatkie z sokiem z malin cytryną i miodem i powoli spadało dziś wręcz odwrotnie już temp. 36,7 ale bardzo osłabiona jestem bo na jedzenie to ja wogóle nie moge patrzec na nic nie mam ochoty chodzi o jedzenie na szczescie w czwartek ide do lekarza gin. i mam nadzieje ze ta wstretna goraczka nie zrobiła krzywdy mojej dzidzi no i cały czas biore ta luteinkie na podtrzymanie.

A u mnie tempka dziś znów w górę skoczyła:-) 36,45 już:tak:Oby rosła jak najwyżej:tak:

Mój M to w siódmym niebie jest za te gwałty;-):-D:-D

A ja zrobiłam dziś testa owu i wszła druga czerwona (i M mówi, że taka jak ta druga) krecha:tak::-) Także owu się zbliża, tempka dziś tez skoczyła na 36,35:tak: Dzis owocna nocka:-D

Trzymajcie kciuki by wreszcie w tym cyklu nam wyszlo..:tak:

NAPEWNO SIĘ UDA TRZYMAM KCIUKI!!!!:-)
Dzięki:tak::-)

bylam dzisiaj u gin. jestem w 6 tygodniu ciazy i tez dostalam luteine:/ dopochwowo
trzymam za was kciuki dziewczyny

Dziewczyny mam problem! jestem juz w 10 tygodniu ciązy ale martwie sie bo wczoraj zaczełam gorączkowac niby nie duzo kresek wyszło bo wahało sie między 37,5 a 38,2 słyszałam ze mozna wziąść paracetamol i miałam wziąść apap ale akurat nie było w domu juz to robiłam okłady zimne na kark i czoło i piłam co chwile gorącą herbatkie z sokiem z malin cytryną i miodem i powoli spadało dziś wręcz odwrotnie już temp. 36,7 ale bardzo osłabiona jestem bo na jedzenie to ja wogóle nie moge patrzec na nic nie mam ochoty chodzi o jedzenie na szczescie w czwartek ide do lekarza gin. i mam nadzieje ze ta wstretna goraczka nie zrobiła krzywdy mojej dzidzi no i cały czas biore ta luteinkie na podtrzymanie.
Gratulacje Kochane!! :tak::-)

Gratulacje ;)

Witam kochane :* ja dzis ide do gina na badania z tym brzuchem :( moze sie dowiem czemu tak boli..
Odezwij się jak wrócisz Kochana i powiedz co i jak:tak:Trzymam kciuki by wszytsko było dobrze:tak:

Hej kochane :*

Wróciłam od lekarza.. :( Ciąży nie wykrył, bo nawet jeśli by była fasolka, to za wczwśnie jeszcze. Torbieli nie mam na szczęście. Ale dobrze nie jest, bo w zeszłym roku mi wycięli jajnika wraz z torbielem, i lekarz mi powiedział że za wcześnie na dziecko i musze rok poczekac ;( dodam ze to inny lekarz niz chodziłam dotychczas.. Na dodatek mi powiedział że jezeli teraz zaszlam w ciaze, to moge bardzo źle tą ciąże przechodzić i prawdopodobnie ten ból brzucha to początek :( mam zrobić test jak najszybciej i sie do niego zgłosić :( ja juz nie wiem co myslec.. zalamałam sie calkowicie :(

reklama
Hej kochane :*

Wróciłam od lekarza.. :( Ciąży nie wykrył, bo nawet jeśli by była fasolka, to za wczwśnie jeszcze. Torbieli nie mam na szczęście. Ale dobrze nie jest, bo w zeszłym roku mi wycięli jajnika wraz z torbielem, i lekarz mi powiedział że za wcześnie na dziecko i musze rok poczekac ;( dodam ze to inny lekarz niz chodziłam dotychczas.. Na dodatek mi powiedział że jezeli teraz zaszlam w ciaze, to moge bardzo źle tą ciąże przechodzić i prawdopodobnie ten ból brzucha to początek :( mam zrobić test jak najszybciej i sie do niego zgłosić :( ja juz nie wiem co myslec.. zalamałam sie calkowicie :(
KOCHANA NIE LAM SIE,NAJPIERW TEST,POTEM JESLI WYNIK POZYTYWNY BEDZIE TO TRZEBA MYSLEC DALEJ:tak:A POWIEDZMY SOBIE SZCZERZE LEKARZE NIE ZAWSZE MAJA RACJE I NIE MUSI BYC TAK ZLE:tak::-)NIE MA CO SIE MARTWIC NA ZAPAS,BO TAK TO MOZNA ZWARIOWAC....TRZYMAJ SIE....JESTESMY Z TOBA,GLOWA DO GORY;-)

Do góry