reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

U mnie się coś z cyklem pokićkało. Dziś nadeszła @ a to dopiero 26 dzien, zawsze mam co 28 dni :/ więc nawet nie miałam szansy na jakakolwiek nadzieje :( i znów od nowa ... może na wakacjach się uda.

Gratuluje Ci meganne!

reklama
U mnie się coś z cyklem pokićkało. Dziś nadeszła @ a to dopiero 26 dzien, zawsze mam co 28 dni :/ więc nawet nie miałam szansy na jakakolwiek nadzieje :( i znów od nowa ... może na wakacjach się uda.

Gratuluje Ci meganne!
Kochana trzymam kciuki by Wam się udało na wakacjach:tak: Będziesz wyluzowana i może nie będziesz tak bardzo o tym myślec:tak:

Gratuluje Ci meganne!

Za gratulacje bardzo dziękuję.
A co do ilości "budyniu" to różnie ale raczej sporo, geralnie ciągle lekko mokro:p to jak podczas dni płodnych gdy jest najwięcej śluzu, tylko ten jest budyniowaty
Dziewczyny głowy do góry
Przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~
wam też się uda
Dajcie znać co u Was?

Toja i jak tam ztym twoim "budyniem"??

meganne gratulacje, ja ostatnio też mialam biały slyz z żółtym, taki bardzo gęsty, ale niestey potem przyszła @.
Dzis mam 11 dc i mam śluz przeźroczysty, taki bardzo rozciągliwy, ale to przecież za wcześnie na owulacje. jak myślicie?

meganne gratulacje, ja ostatnio też mialam biały slyz z żółtym, taki bardzo gęsty, ale niestey potem przyszła @.
Dzis mam 11 dc i mam śluz przeźroczysty, taki bardzo rozciągliwy, ale to przecież za wcześnie na owulacje. jak myślicie?

wiesz co ja po odstawieniu piguł i poronieniu miałam dzikie akcje z owulką. owulki dostałam po 3 dniach od skończenia okresu - to dopiero co? Więc wszystko możliwe:p

witam kochane :*:*:*

oj, jak ja sie za wami stęskniłam.. :):*

Przepraszam że tak mało na forum siedze, ale Mój z wojska przyjechał i najprawdopodobniej już tam nie wróci bo źle mu z tym że widzimy się tylko co weekend.
Kurcze, brzuch nadal mnie boli, tylko trochu mniej. Najgorsze jest to że boli mnie 'jajnik' którego nie mam.. eh. jak wiecie miałam tą operacje w zeszłym roku, nho i wczoraj w nocy bolał mnie lewy jajnik, i tak jakby po prawej stronie tam gdzie miałam wcześniej jajnika. Chwilami mi troche niedobrze ale to od stresu chyba bo ostatnio dużo tego było.. temperatura powyżej 37 st. mnie męczy, ale nie 'tam', tylko pod pachą.. nie wiem, może od tego brzucha, a może od tych stresów.. Wszyscy mi mówią, że mam się nie denerwowac, a wszystko mnie wkurza.. mam takie zmiany nastrojów że to sie nie da.. raz sie smieje, raz becze, raz sie wściekam.. Normalnie wytrzymać sie ze mną nie da. ojciec to sie do mnie 3 dzień nie odzywa. Mój sie na mnie wkurza, bo nawet jak żartuje to ja to źle odbieram, i krzycze po nim.. Biedaczek :( hehe. a wiecie co jest najgorsze? Nie mam najmniejszej ochoty na przytulanko.. No masakra.. choćbym chciała to nie moge.. Taka blokada sie zrobila we mnie.
Co o tym myślicie?

Toja i jak tam ztym twoim "budyniem"??
hm... mojego "budyniu" niewiele... ale też niby lekko mokrawo...
ech... od rana brzuch boli jak na @... więc czekam :-( jeszcze trzy dni. jakoś przestałam wierzyć w fasolkę. cóż, od następnego cyklu ruszamy ponownie do boju.
xXxIzuLQaxXx, trzymam kciuki! może się udało!

reklama
U mnie przed spodziewanym terminem @ nie bylo zadnych specjalnych objawow.Jak zwykle bolaly piersi,jak zwykle wiecej sikalam i jak zwykle bylam wnerwiona jak osa;-)
Dopiero od 6 tc.zaczely sie lekkie mdlosci i totalne ,wszechogarniajce zmeczenie,potrafilam zasnac mowiac do mojego meza.

Do góry