reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kasiulek82 może zrób jeszcze jeden test albo idź na bete. Też słyszałam że niektórym dziewczynom w początkowej ciąży nie wychodził test. Ale nie chce Cię nakręcać. Ja chyba jednak zrobiłabym test

reklama
Frieda patrząc na Twój suwaczek i mój widzę że tego samego dnia mamy owulację :) Chociaż mi się wydaje że będzie ona wcześniej, według moich wyliczeń wychodziłoby to 17 dc, nie za poźno?

xXxIzuLQaxXx trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze ...
u mnie nadal brak @ temperatura 36.9-37 a szyjka wysoko i twarda.
jednak kurka braki objawów prócz bocznych uciskowych bóli piersi (nie silne) i podbrzusza. no ale ani piersi nie spuchły ani nie zmieniły barwy i nie mdli mnie też ... miała tak któraś z was kobietki ( chodzi głównie o braki objawów piersiowych)????

ps. jedyne co zauważyłam to jak stoję to piersi są jakby twardsze i może cięższe ale po bokach od strony pach.
Kochana to na pewno Fasolka!:tak: Moja koleżanka z roku nie miała żadnych objawów prócz braku @ i bolących piersi i jest w ciązy:tak::-D
Także trzymam kciuki!!

A oto mój wykresik

to chyba nie fasolka:-( w środku różowo więc jutro @ ... beczeć mi się chce ... przepraszam że tak zawracałam głowę tymi objawami , ale myślałam że to już może fasoleczka ... a jednak nie.

a teraz tylko myśleć czemu cykl się tak wydłużył i kurka kiedy płodne następnym razem i znowu czekanie :(czy możliwe, że cykl taki po tabletkach się zrobił?? brałam 3 miesiące tylko yasminelle ...KURKA WODNA :-(

Nie wiem czy jest sens robić jeszcze jeden test. Ostatni jaki robiłam był z Allegro. Myślicie,że mógłby się mylić? Już sama nie wiem.
mógł się mylić. w pierwszej ciąży wszystkie trzy testy jakie zrobiłam były negatywne. pierwszy w piątym tygodniu, potem w szóstym i siódmym! więc głowa do góry! rób betę! trzymam kciuki!

qwas! może jeszcze nic straconego! czasem zdarzają się plamienia w terminie planowanej @...

to chyba nie fasolka:-( w środku różowo więc jutro @ ... beczeć mi się chce ... przepraszam że tak zawracałam głowę tymi objawami , ale myślałam że to już może fasoleczka ... a jednak nie.

a teraz tylko myśleć czemu cykl się tak wydłużył i kurka kiedy płodne następnym razem i znowu czekanie :(czy możliwe, że cykl taki po tabletkach się zrobił?? brałam 3 miesiące tylko yasminelle ...KURKA WODNA :-(

kochana ja jak się dziś okazało jestem w ciąży ( usg się nie myli:p) prócz braku @ i lekko bolących piersi nic zero jakich kolwiek objawów. Mdlić to może ale nie musi:D więc głowa do góry może będzie ok....
u mnie jedyny ciekawy objaw to biały śluz przypominający budyń.... nigdy takiego nie miałam.
Zyczę fasolkowania dziewczynki :D

mógł się mylić. w pierwszej ciąży wszystkie trzy testy jakie zrobiłam były negatywne. pierwszy w piątym tygodniu, potem w szóstym i siódmym! więc głowa do góry! rób betę! trzymam kciuki!

qwas! może jeszcze nic straconego! czasem zdarzają się plamienia w terminie planowanej @...
DOKLADNIE,NIE JEDNA DZIEWCZYNA MI JUZ OPOWIADALA ZE TESTY WYCHODZILY NEGATYWNE A CIAZA BYLA:tak:PLAMIENIE TEZ JAK NAJBARDZIEJ,NIEKTORE DZIEWCZYNY PRZEZ PIERWSZE MIESIACE TO NAWET @ MAJA:tak:
kochana ja jak się dziś okazało jestem w ciąży ( usg się nie myli:p) prócz braku @ i lekko bolących piersi nic zero jakich kolwiek objawów. Mdlić to może ale nie musi:D więc głowa do góry może będzie ok....
u mnie jedyny ciekawy objaw to biały śluz przypominający budyń.... nigdy takiego nie miałam.
OGROMNE GRATULACJE:-):-):-)

reklama

Przytulam Kochana..:-(

Gratulacje!!!:tak::-)
O tym śluzie to duuużo dziewczyn na innym wątku tez pisało:tak:

Do góry