reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

czarna79 jestem tego samego zdania co dziewczyny ... test byl zrobiony za wczesnie ... powtorz go jeszcze w poniedzialek :) .. wiem z doswiadczenia (tak jak Mała Mi) ze najlepszy wynik jest po czasie :) ... ja zrobilam 6 dni po spodziewanej @ , wieczorem , slaba krecha, rano juz mocna krecha .... trzymam nadal kciukaski :)

reklama
cześć dziewuszki :)ja też oczekuję w spokoju albo raczej cichutkiej nadzieii testowania ale już teraz marzę o nudnościach bólach itp. fajnie że Małej Mi się udało b.się cieszę tylko czekać jak powoli my zaczniemy się wpisywać na listy mamuś w kolejnych miesiącach życze namzeby ta strona zmieniła nazwę ze staramy się na udało się dużo nadzeii dla nas wszystkich

masz rację Elżbietko my będziemy miały swoje maleństwa i jako mamusie będziemy wspierać te które wciąż czekają i będziemy im życzyć jak najkrótszej niepewności

Witaj suzi28 fajnie ze do nas dołączyłas ja też tu jestem nowa bo dopiero od od kilku dni:))
Dziewczyny po pierwsze chcę wam bardzo podziękować za wspaniałe wsparcie i te słowa otuchy i nadzieji. Wczoraj byłam trochę zakręcona po negatywnym wyniku testu i pomyliły mi sie dni cyklu tak wiec małe sprostowanie wczoraj miałam 28dc a dziś już 29dc @ nadal brak i reszta tez bez zmian. Staram się być spokojna i o tym nie myśleć bo i tak nic niezmienie tym myśleniem ;D Co ma być to będzie.
Pozdrowionka i wypoczynku w pierwszej lutowej sobocie

Spokojnie Czarna :) :)...dobrze mówisz...co ma być to będzie ;)...a ja wychodze z założenia że głową muru nie przebijesz ::)

reklama
Troche tu juz siedzę, ale dalej nie wiem jak mam wstawić jakiś fajny suwaczek-pomóżcie dziewczyny i gdzie moge taki znależć-a może już to kiedyś pisałyscie-tylko nie wiem gdzie...Bo moje posty takie czarno-białe tylko.... :-[ :-[ :-[ :-[

Do góry