reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

czarna79 jestem tego samego zdania co dziewczyny ... test byl zrobiony za wczesnie ... powtorz go jeszcze w poniedzialek :) .. wiem z doswiadczenia (tak jak Mała Mi) ze najlepszy wynik jest po czasie :) ... ja zrobilam 6 dni po spodziewanej @ , wieczorem , slaba krecha, rano juz mocna krecha .... trzymam nadal kciukaski :)

reklama
cześć dziewuszki :)ja też oczekuję w spokoju albo raczej cichutkiej nadzieii testowania ale już teraz marzę o nudnościach bólach itp. fajnie że Małej Mi się udało b.się cieszę tylko czekać jak powoli my zaczniemy się wpisywać na listy mamuś w kolejnych miesiącach życze namzeby ta strona zmieniła nazwę ze staramy się na udało się dużo nadzeii dla nas wszystkich

masz rację Elżbietko my będziemy miały swoje maleństwa i jako mamusie będziemy wspierać te które wciąż czekają i będziemy im życzyć jak najkrótszej niepewności

Witaj suzi28 fajnie ze do nas dołączyłas ja też tu jestem nowa bo dopiero od od kilku dni:))
Dziewczyny po pierwsze chcę wam bardzo podziękować za wspaniałe wsparcie i te słowa otuchy i nadzieji. Wczoraj byłam trochę zakręcona po negatywnym wyniku testu i pomyliły mi sie dni cyklu tak wiec małe sprostowanie wczoraj miałam 28dc a dziś już 29dc @ nadal brak i reszta tez bez zmian. Staram się być spokojna i o tym nie myśleć bo i tak nic niezmienie tym myśleniem ;D Co ma być to będzie.
Pozdrowionka i wypoczynku w pierwszej lutowej sobocie

Spokojnie Czarna :) :)...dobrze mówisz...co ma być to będzie ;)...a ja wychodze z założenia że głową muru nie przebijesz ::)

reklama
Troche tu juz siedzę, ale dalej nie wiem jak mam wstawić jakiś fajny suwaczek-pomóżcie dziewczyny i gdzie moge taki znależć-a może już to kiedyś pisałyscie-tylko nie wiem gdzie...Bo moje posty takie czarno-białe tylko.... :-[ :-[ :-[ :-[

Do góry