reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witam Was wszystkie!!!! :laugh: Dzisiaj pierwszy raz weszłam na tę stronę i bardzo mi się spodobała!!! Podobnie jak Wy nie moge doczekać się Maleństwa!!! Dzisiaj jest 23 dc, a mój cykl jest ostatnio 32 dniowy!! W tym cyklu kochamy się z mężem prawie codziennie i od ok. 5-6 dni bardzo boli mnie lewy jajnik, tak aż boli mnie noga. Również bardzo dużo sikam, ale piersi na razie nie bolą :-[ Co o tym myślicie?? Pozdrawiam  ;D A i jeszcze te okropne zaparcia!!!

reklama
Witam Gumiśka i Monisie2506 !!!!!!

Gumiśka szybciutko rób teścik :) czekamy na.... II

monisia2506 na teścik jest troszeczke za wcześnie, ale bardzo możliwe że to fasoleczka się zagnieżdża :) Myśle, że to mogą być jak najbardziej objawy ciąży, a to że nie bolą cię piersi to nic nie znaczy może troche później dadzą o sobie znać. Poczekaj najlepiej do dnia spodziewanej misiączki i zatestuj :) I oczywiście jak tylko poijawią się II od razu wklej teścik ;D

Dzięki za odpowiedź!!! Tak bardzo nie mogę się doczekać!! Razem z mężem bardzo kochamy dzieciaczki, a on ciągle mnie pociesza, że nasza Zuzia juz tam jest!!! ;D :D Będę z Wami od dzisiaj, bo rażniej mi, kiedy czytam Wasze listy!!! Mam nadzieję, że będziecie ze mną, aż do monentu jak na 100% będę pewna i będziemy razem się cieszyć!! Trzymam kciuki za wszystkie mamy i te które czekają na swoją upragnioną Fasolkę!!! ;D ;D

Monisiu2506 tego, że będziemy z Tobą możesz być pewna na 100000000% :):)

Bądź dobrej myśli bo zapewne twój mąż ma racje i mała fasolinka już w Tobie siedzi :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Cześć dziewczyny - dzieki za zainteresowanie :) Jeśli chodzi o test to faktycznie mam silną wolę - bo juz kiedys szalałam i robiłam test za testem a teraz stawiam na zdrowy rozsądek i zaczekam - jeśli sie nic nie zmieni to w środę rano zatestuję :) W sumie to ze sie okres spoznia 2 dni to nic bo moze sie to zdarzyc ale zadziwia mnie ta temperatura ktora zamiast spaść to wzrosła heh. Jestem pozytywnie nastawiona - cokolwiek sie okaże choć o dzidzie staramy sie juz ok 4 miesiecy - jesteśmy 8 miesięcy po ślubie. Pozdrawiam ciepluitko :D

Rozumiem, że czekasz na zrobienie testu, bo ja też robiłam test za testem i tylko się rozczarowywałam :( Teraz mam zamiar czekać do dnia, w którym powinna pojawić się @ i mam nadzieję, że będzie po mojej myśli :D ;D Tobie również tego życzę!!!

Gumiśka i monisia2506 witam Was dziewczeta serdecznie :) ..

Gumisia testuj , testuj i wklejaj nam zawirusowany tescik :)

monisia2506 piersi moga zaczac bolec Cie nawet kolo 6 tygodnia dopiero :) siusianie i bol jajnika ... uwaga prorokuje ;D ... fasoleczka na horyzoncie :)

reklama
Moniqa z całego serca dziękuję Ci za tak wspaniałą odpowiedź!! :D Bardzo potrzebowałam takiego wsparcia!! Dziewczyny jesteście suuuper!!! Nie moge sie juz doczekać, aż będę pewna na 100%!!! Powiedzcie jakie mogą być jeszcze objawy? Ja mam na przykład jeszcze delikatne mdłości w ciagu dnia, ale najbardziej zastanawiaja mnie właśnie te bóle w jajniku, które zaczeły się od owulacji i z każdym dniem były silniejsze, no i okropny ból w części lędźwiowej kręgosłupa!! :) :) :)

Do góry