reklama
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Czarna27 - może to było troszkę za wczesnie .....
A masz jakieś objawy??
Czy ktoś wie jak szybko wychodzi test z krwi??
A masz jakieś objawy??
Czy ktoś wie jak szybko wychodzi test z krwi??
Agnieszka18- cięzko mówić o objawach dlatego może powtórze się i napisze o moich dolegliwościach a więc od 22dc do 24 dc miałam zgage (uczucie mdłości), nastepnie bóle piersi z zew. aż pod pachy no i biały śluz(gęste mleczko) ale w środku i na brzegach ( przedchwila sprawdzałam nadal jest nawet dużo) I wczoraj wieczorkiem znów delikatna zgaga. To wszystkie dolegliwosci z którymi wiązalam nadzieję do dzisiaj do 9
Co do badania Bety to podobno wychodzi juz 10 dpo.
Co do badania Bety to podobno wychodzi juz 10 dpo.
Agnieszka18
A ile to kosztuje i ile czeka sie na wynik?
U mnie kosztje to 25-35 zł i zalezy czy zrobisz w laboratorium czy w przychodni jak w przychodni to zazwyczaj wynik dopiero na drugi dzień a w laboratorium 1 do 2 godzinek.
A co cierpliwosć brakuje????? Po dzisiejszym testowanku i zawodzie polecam abyś sie wstrzymała i będę bardzo trzymam kciuki
Tak bardzo bym chciała cofnąć czas........
A co cierpliwosć brakuje????? Po dzisiejszym testowanku i zawodzie polecam abyś sie wstrzymała i będę bardzo trzymam kciuki
Tak bardzo bym chciała cofnąć czas........
Agnieszka18
Kurcze - nie moge się doczekać, a tak na prawdę powinnam przeciez jeszcze poczekać...
Dobrze że po drodze z pracy nie ma apteki.... :
:
:
Dobrze że po drodze z pracy nie ma apteki.... :
Julinka
Mamy październikowe 2007
czarna79 myśle, że madziujka ma racje i powinnaś powtórzyć teścik w poniedziałek, bo faktycznie mogło być troszke za wcześnie. trzymam kciukasy za dwie grube krechy II
Agnieszka18 to teraz czekamy na twój pozytywny teścik

Agnieszka18 to teraz czekamy na twój pozytywny teścik
Elżbietka
mother of two sons&angel
czarna79 w poniedziałek będą śliczne kreseczki!!
reklama
czarna79 - j atez robilam test wczesniej niz powinnam (25 lub 26 dc) i była jedna kreska .... a dzisiaj widziałam moją kruszynke po raz pierwszy :laugh: Wieczorem wkleje fotke
Bożeeeeeee - jaka jestem szczęśliwa - za chwile chyba sie rozpłyne ze szcześcia
Bożeeeeeee - jaka jestem szczęśliwa - za chwile chyba sie rozpłyne ze szcześcia