reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Agnieszka18- cięzko mówić o objawach dlatego może powtórze się i napisze o moich dolegliwościach a więc od 22dc do 24 dc miałam zgage (uczucie mdłości), nastepnie bóle piersi z zew. aż pod pachy no i biały śluz(gęste mleczko) ale w środku i na brzegach ( przedchwila sprawdzałam nadal jest nawet dużo) I wczoraj wieczorkiem znów delikatna zgaga. To wszystkie dolegliwosci z którymi wiązalam nadzieję do dzisiaj do 9 :(

Co do badania Bety to podobno wychodzi juz 10 dpo.

U mnie kosztje to 25-35 zł i zalezy czy zrobisz w laboratorium czy w przychodni jak w przychodni to zazwyczaj wynik dopiero na drugi dzień a w laboratorium 1 do 2 godzinek.
A co cierpliwosć brakuje????? Po dzisiejszym testowanku i zawodzie polecam abyś sie wstrzymała i będę bardzo trzymam kciuki ;)

Tak bardzo bym chciała cofnąć czas........

czarna79 myśle, że madziujka ma racje i powinnaś powtórzyć teścik w poniedziałek, bo faktycznie mogło być troszke za wcześnie. trzymam kciukasy za dwie grube krechy II
Agnieszka18 to teraz czekamy na twój pozytywny teścik :):)

reklama
czarna79 - j atez robilam test wczesniej niz powinnam (25 lub 26 dc) i była jedna kreska .... a dzisiaj widziałam moją kruszynke po raz pierwszy :laugh: Wieczorem wkleje fotke
Bożeeeeeee - jaka jestem szczęśliwa - za chwile chyba sie rozpłyne ze szcześcia

Do góry